lørdag, mai 09, 2009

Et kall til Guds folk i Norge



Bønnelederen i Ungdom i Oppdrag, Tom Anders Olsen, har sendt ut en oppfordring til alle landets forbedere om å be for vårt kjære fedreland i forbindelse med høstens valg. Vi gjengir her oppfordringen fra Tom Anders:

Årets ”Nasjonal bønnekonferanse, Norges arv og kall” ble gjennomført siste helga i april. Vi sitter igjen med stor takknemlighet, en opplevelse av at den Hellige Gud møtte oss med sitt nærvær og Gud åpenbarte noe av vår arv og vårt kall.

Det ble en oppvekker da Gud åpenbarte noe av sitt hjerte for oss om hvor mye Han tror på oss og hvordan vi som nordmenn har forlatt vår arv og blitt et apatisk og likegyldig folk som tolererer synd og frafall. Vår arv, sa Dale Anderson (årets hovedtaler), er ikke f.o.f. alle Guds gaver og velsignelser, men Herren selv. Men, mye på grunn av vårt ”hore-liv”, et liv i urenhet (Hos 2:1…landet driver sannelig hor og har forlatt Herren.) har vi mistet frimodigheten, lever i menneskefrykt og blitt likegyldige til mange ting. Vi har forlatt vår Gud og derfor mistet vår autoritet og identitet.

Gud vil vekke oss ut av vår apati og inn i vår egentlige identitet som nordmenn, nemlig krigere for Hans gode kjærlighet! Vi er kalt til å gå, være forløpere og budbærere.

Under bønnekonferansen ble vi utfordret til å be for høstens stortingsvalg. Som bønneteam på Grimerud opplever vi at Gud ber oss gjøre noe med dette.

Da vi som bønneteam begynte å be inn i dette, merket vi at det er vanskelig å vite hva en skal be. Vi opplever at Guds menighet er apatiske, vi ser problemene og utfordringene, og er usikre på hvordan vi skal be. Vi tolererer urett mot Guds ord istedenfor å være de krigerne, forløperne og budbærere som vi er skapt til som nordmenn å være. Vi har også oversett Guds utvalgte folk, Israel.

Vi kjenner på en utilstrekkelighet og maktesløshet, men vi vet at Gud er trofast. Vi har begynt å bruke samme bønn som Paulus bad i Ef. 1:17-19 og 3:16-19, når vi nå ber for høstens Stortingsvalg, og vi ønsker at flere skal stå med oss i denne bønnen.

Vi ser at det er mange saker som er viktig å be inn i for Norge i denne tiden, men når det gjelder Valget-09, opplever vi at det er Guds folk i Norge som er nøkkelen.

Vi må omvende oss fra urenhet, umoral, toleranse og likegyldighet til synd, og be om nåde/ barmhjertighet for oss Guds folk. Da kan Gud reise oss opp så vi kan bli de gode krigerne vi er kalt til å være som ber og taler med autoritet.

Vi som bønneteam i Ungdom i Oppdrag ønsker å ta dette kallet om å be. Derfor planlegger vi å reise rundt til noen byer i Norge og be sammen med bønnefolket for Valget-09. Nå er tiden for å omvende oss og be. (2.Krø. 7:14)

Rop dette ut blant folkeslagene: Innvi dere til krig! Vekk de mektige, la alle stridsmennene møte fram, la dem komme opp! ( Joel 3:14) Vi oppfordrer hver enkelt bønnekriger til å ta initiativ i din setting til innvielse og be for Valget-09, slik at Guds vilje skal skje i landet vårt.

Tom Anders Olsen.
Bønneleder Ungdom i Oppdrag
toma@ywam.no

PS: Vi tror at budskapet som Dale Anderson fra IHOP (International House Of Prayer) kom med på bønnekonferansen er et veldig viktig budskap til landet vårt. Derfor har vi gjort de tilgjenglig som mp3 filer gratis på www.longing.no og anbefaler alle å høre dem og ta til seg budskapet.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Dette er tiden like før mitt komme til jord. Vær derfor våkne og våk så ikke dagen skal komme brått og uforvarende over dere. Fokuser på mitt rike. Fokuser på min allmakt. Fokuser på mitt ord. Jeg åpenbarer meg for den som søker meg og jeg taler gjennom profetene og mitt profetiske ord. Hør derfor hva min Ånd sier til menigheten.

Jeg har sendt mennesker fra hele verden til dette lille landet for å åpenbare veien som ligger foran. Mine planer for Norge står fast og de kommer til å få sin oppfyllese. Jeg har begynt å gjeste hele landet med det samme nærværet som dere har kjent under disse dagene. Dette nærværet vil føre til ubeskrivelig frihet og glede, men også smerte i menighetene, fordi urenhet, surdeiger og lysskye handlinger vil bli avslørt i møte med min Hellige Ånd.

Tross dette vil mange mennesker ikke la seg rense, og vil stå imot det jeg gjør i tiden. Men, dere må ikke ha fokus på dette. Dette er Min tid og jeg avsetter og innsetter den jeg vil. Jeg bøyer menneskers tanker og hjerter slik at de blir redskaper for meg, om nødvendig mot sin egen vilje. Om omstendighetene rundt dere ser håpløse ut så vit at jeg har makt til å endre enhver situasjon og beslutning.

Min rettferdighet skal komme til syne. Jeg vil dømme de overmodige i landet. Jeg vil dømme alt stort og stolt som reiser seg imot mitt navn, både i min menighet og i det sekulære. Vik derfor ikke av fra det jeg har talt over landet og vær ikke redd, for jeg holder et våkent øye med menneskers trusler og jeg våker over min menighet i Norge.

Jeg vil svare på de bønner som er bedt for landet. Jeg har legedom i mine hender. De som rører dypest ved mitt hjerte er de som er lengst nede, de som ingen ting er. Jeg bor hos dem og jeg lengter etter at du som skal representere mitt hjerte, min hånd, min munn og være mine føtter ut til disse menneskene, skal berøre dem med min kjærlighet.

Jeg sender dere ut, midt blant folket, i hverdagen. Min kraft skal følge dere og dere kommer til å endre atmosfæren på de stedene dere setter foten på. Dere er mitt høstfolk som jeg sender ut med sigden i hendene for å samle inn aksene.

Vær derfor oppmuntret over tiden dere går inn i. I verden er det et tiltagende mørke, men over dere skal min herlighet oppgå. Lytt ikke til alle røster i tiden, men bli kjent med min røst, slik at dere kan høre og vite hvilken vei dere skal gå. Da skal dere være midt i det jeg gjør, og dere skal fryde og glede dere over å få være venn, sønn og datter av den levende Jeg Er.


PKF

Anonym sa...

Takk Pkf for dine ord som kommer fra Jesus for det er ingen fordømmelse men en ånd av oppbyggelse som får lyset til å avsløre dem som holder menigheter og folk med tros makter som tjener mørkets makt med sitt mismot og splid blant folket på jorden.
Ingen kan finne lyset uten å finne Jesus for han er lyset.
Dem som frykter lyset men sier dem arbeider for Jesus er løgnere som er som dimoner i Guds øyner med sine fine dresser med fine taler.
Må trosmaktene som holder Guds kraft tilbake vike for lysets suverene makt som skal styre på jorden som i himmelen.
Takk igjen for ordene som jeg kjenner igjen fra Jesus som er og blir den samme til evig tid amen