fredag, mai 01, 2009

Hva med en 14 karats gullmedaljong av Frans av Assisi til å henge rundt halsen?





Jeg undres på hva han hadde tenkt, godeste Frans av Assisi, om han hadde visst at noen laget gullmedaljonger til å henge rundt halsen til minne om ham? Mannen som frivillig valgte fattigdommen, og som anklaget Romerkirken for dens rikdom og misbruk av penger, gjøres det nå store penger på!

For den nette sum av 424.99 USD kan du nå få deg en 14 karat gullmedaljong til minne om Frans av Assisi, som Romerkirken har gjort til en helgen for dyr, økologi og handelsnæring! Riktignok har medaljongen kostet hele 499.99, men er nå på salg.

Om du ikke skulle like denne, hva med et kors bestående av hele fire medaljonger. Akkurat denne medaljongen det her reklameres for har mirakuløs kraft, så det er kanskje litt mer å satse på. Er litt usikker på om gullmedaljongen med Frans av Assisi har mirakuløs kraft. Annonsen for disse herligheter fant jeg på nettsiden til et stort anerkjent katolsk leksikon, så jeg regner med at selgerne har Romerkirkens velsignelse.

Det kan se ut som om vi hadde trengt en Luther også i 2009, i hvert fall når det gjelder å rope varsku mot avlatshandel og forførelse.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ikke akkurat noe jeg ville ha kjøpt. Trist å se at man kan komme så langt bort fra sann kristen tro, som dette gir uttrykk for.

Ole Anders