torsdag, april 30, 2009

15.000 kristne i Vietnam samlet til påskegudstjeneste på Tao Dan Stadium - et gjennombrudd for evangeliet



Uventet gav vietnamesiske myndigheter uregistrerte husmenighetsgrupper en særdeles sjelden tillatelse til å holde en stort, offentlig påskegudstjeneste på selveste Tao Dan Stadium i Ho Chi Minh byen 22.april. 15.000 mennesker deltok i bønn, tilbedelse og en sterk forkynnelse av Kristi oppstandelse.

For de 15.000 som deltok var dette en sjelden opplevelse av å være del av et større felleskap. Vanligvis møtes de i små husgrupper. Også i 2007 ble det gitt tillatelse til et slikt offentlig stormøte. Det skjedde i forbindelse med julefeiringen, og var sponset av Vietnams Evangeliske Felleskap.

De aller fleste uregistrerte husmenighetene var samlet på Tao Dan Stadium. Dette er også unikt. Til tross for at arrangørene søkte myndighetene flere måneder i forveien, fikk de først tillatelse til å holde påskegudstjenesten tre timer før den skulle holdes. At de dermed klarte å samle så mange mennesker, sier noe om at dette er Guds time for Vietnam. Nå trenger vi virkelig å stå sammen med våre vietnamesiske brødre og søstre og be om et gjennombrudd for Guds rike her!

1200 mennesker har gitt til kjenne at de vil følge Jesus etter påskegudstjenesten.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dette er jo en fantastisk nyhet! Virkelig noe å takke Gud for. Det er nok negative nyheter. Så la oss glede oss over det som Gud gjør.

Ole Anders

Cato sa...

Ja, det var en god nyhet, Bjørn Olav. Særlig med tanke på det Vietnam har gått gjennom.

Mvh.
Cato.

Anonym sa...

Ja, sennilega svo pad er