lørdag, april 18, 2009

En liten oppdatering - endelig hjemme



En stor takk til alle dere som har bedt for meg i forbindelse med det operative inngrepet på Feiring. Foreløpig er det for tidlig å si noe om det har vært vellykket eller ikke. Jeg er kommet hjem, og det er jeg glad for. Ingenting er vel som det å være i sitt eget hjem, med sine rundt seg. Men jeg er veldig sliten.

Selve operasjonen har gått greit. De har svært dyktige leger på Feiring, men de kunne ikke love at jeg gjenvinner min fysiske styrke, eller får det lettere etter dette. Tiden vil vise det.

Jeg tror de fleste hjertepasienter kan fortelle at et inngrep i hjertet medfører som oftest mer enn det fysiske inngrepet. Som mennesker er vi så sammensatt, at vi reagerer på så ulike måter. For mitt vedkommende har tårene kommet i strie strømmer disse dagene. Man blir litt skjør og sårbar, men det er også helt greit.

I en slik livssituasjon er det godt å komme til Jesus. Hos Ham finnes hvile. Hos Ham finnes tryggheten. Hos Ham er Livets kilde med det levende vannet. Dagens bloggbilde har betydd mye for meg i min livssituasjon akkurat nå. Bror Charles av Jesus sa om Frelseren: "Min bror og venn." Den måten å omtale Jesus på føles veldig passenede nå - for meg.

Bloggen vil nå oppdateres som vanlig,

3 kommentarer:

Leif Erik Storm sa...

Kjære Bjørn Olav.

Så godt å kunne lese at operasjonen ble gjennomført og at du er hjemme igjen. Måtte Gud velsigne deg slik at det viser seg at inngrepet ble riktig vellykket!

Bildet som følger dette innlegget kan tolkes på flere måter, f.eks.: Jesus beskytter oss som en demning mot den syndflod som ellers ville ramme oss. Likevel kommer det noen bekker mot oss. Er dette forfriskende bekker av levende vann, eller er det også vonde ting som Jesus ikke uten videre hindrer i den verden vi lever i? Begge deler, mener jeg.

Jesus er i går og i dag den samme, ja til evig tid. Han brukte lignelser og bilder når Han talte. I natt hadde jeg en drøm som jeg mener var fra Gud. Jeg våknet både med en ny klarhet om viktige ting, og med et bilde fra en drøm som jeg først ikke forsto hadde noe med saken å gjøre. Men sammenhengen er åpenbar. - Jesus bruker fortsatt bilder og lignelser når Han underviser oss!

Karin sa...

Välkommen hem BjornOlav!
Härligt att läsa att det gick bra med operationen!
Säkert så hade du Överläkarnas Överläkare Jesus som var med i operationssalen!
När jag ser på bilden här,så kommer orden direkt;
Även om vi befinner oss i olika öknar,så har vi alltid Jesus med oss!Han är den levande källan som vi får stilla vår törst med!
"Kom till mej,du som är törstig och drick av det vatten som jag ger"! Tycker jag att bilden vill förmedla!
Camina con Dios,mi Hermano BjornOlav!
Karin

Anonym sa...

Velkommen hjem!
Og hvil deg nå på Guds fang.
Tove O