torsdag, juni 10, 2010

Et mer nyansert bilde av det som skjer i Israel/Gaza

Hittil i år har mer enn 12.000 trailerlass med humanitær gått via Israel til Gaza. Dette er ikke noe vestlig sekulær presse, og i hvert fall ikke norske medier, interessert i å fortelle om. Og for å gi deg hele bildet:

De siste 18 månedene har mer enn en million tonn humanitær hjelp gått via Israel til Gaza. Dette inkluderer hjelpen fra FN og Røde Kors. Dette tilsvarer omtrent et tonn for hver mann, kvinne og barn på Gazastripen.

Direktøren for Pasche Institute for Jewish Studies at Criswell College in Dallas, Jim Sibley, setter nå ord på det som skjer i verden med hensyn til hatet mot Israel. Han kaller det en ny anti-semittisme. Mens den gamle anti-semittismen for det meste handlet om rase, er den nye anti-semittismen politisk basert.

"Uansett er det fremdeles snakk om anti-semittisme fordi det er et hat mot Israel ene og alene fordi det er en jødisk stat," sier Jim Sibley, som legger til:

"Staten Israel, lik ethvert annen sekulært styre vil være gjenstand for kritikk, men vi må støtte det jødiske folk og deres rett til deres egen regjering i Løftets land."

1 kommentar:

leins sa...

Da behøver ikke verdenssamfunnet
skrike så høgt at folk i Gaza sulter
så fælt.

Det viser bare hvor disse båtene med "hjelpesendinger" provoserer. Islams prodaganda har seiret. Folk glemmer at Israel er det eneste demokratiet
i Midt-Østen.

Jødene skal hates av alle FOLKESLAG for mitt navn skyld, sa
Kong Jesus. Matt, 24,9