tirsdag, juni 15, 2010

Løgn i Kairosdokumentet, del 2 av 2

Her følger andre del av artikkelen til Gro Wenske (bildet) om det såkalte Kairosdokumentet. Artikkelen er gjengitt med spesiell tillatelse for denne bloggen:

I vår tid har Palestina vært et mandatsområde som ble styrt utenfra - fra England (1920-1948). Opprettelsen av Israel i 1948 bygger folkerettslig på Folkeforbundet og FN, og er ikke opprettet som noe arabisk område. Palestinamandatet ble til 1948 kalt "jødeland". Heller ikke i årene mellom 1948-1967 ble området kalt "palestinsk". Og Jerusalem har aldri vært hovedstad for noe annet folk enn for jødene. Israel fikk disse områdene tilbake i en forsvarskrig som kong Hussein hadde begynt. Dermed er det helt ukorrekt og falskt å kalle disse områdene som "okkupert av Israel".

Bruken av ordene Palestina og palestinsk folk om araberne er en tilsniking og et direkte tyveri, egentlig en amerikansk-arabisk reklametriks. Et palestinsk folk har heller aldri eksistert. Noen arabere begynte å kalle seg "palestinere" først i 1964. I det hele tatt kom de fleste araberne i dette området inn etter 1917. Det var engelskmennene som trengte folk til å bygge veier og militærforleginger, og araberne fra øst trengte arbeid. Det "palestinske folk" er alminnelige arabere.

Engelskmennene stelte dårlig med dem. Inntil 1948 var 92 prosent av araberne i Nasaret analfabeter. Det er Israel som har sørget for at araberne i Israel har fått mat, arbeid, utdannelse, vann, elektrisitet og så videre. Det samme gjelder for araberne i Samaria og Judea (Vestbredden). Området manglet mat, utdannelse, vann, arbeidsplasser, ja, alt lå nede. Det første Israel satte i gang var veiarbeid og jordbruksskoler. Jeg opplevde mer enn en gang hvor glade araberne der var da Israel kom og befridde dem fra Husseins feudalvesen og åk. Araberne var venner med jødene, og jøder og arabere besøkte hverandre helt til Oslo-avtalen. Da begynte all løgnpropaganda.

Bibelordene og teologien i "dokumentet" er misbrukt. Det gamle testamente er de ferdige med, og Det nye testamente er blir mistolket. Det påstås at landløftene fra GT ikke lenger er gyldige. Paulus henviser blant annet i Gal 3,17 til de to pakter i GT, Abrahamspakten i 1.Mos 12,3 og til Lovpakten i 2.Mos 19 og 20. Loven gjør ikke løftepakten til intet, står det der klart.

"Dokumentet" kaller Israels styre "apartheid". Løgn! Araberne i Israel har samme rettigheter som jødene, og i PA-området bor ikke lenger jøder. Ingen jøde ber araberne i Galilea eller Jaffa å dra ut. Men jødene på "Vestbredden" skal ut. Den skal være "jøderen"! Dette er ren apartheid-politikk, støttet av Den norske kirke.

"Dokumentet" tier om alle israelske lidelser: alle selvmordsbomber, alle kontroller i Israel, alle veier som er sperret for israelere, alle redsler og angrep på grunn av raketter i tusenvis mot den sivile befolkning. Det tier om alle avtaler som palestina-araberne har undertegnet og blåst i (blant annet Oslo-avtalen).

3 kommentarer:

Anonym sa...

Herodes surdeg smaker like vondt om den er Palestinsk,arabisk,jødisk eller kristen.

Jeg elsker Jødene og har selv skrevet informasjon om mitt forhold til Israel og motatt velsignelser fra rabbinere i Israel, som over lesning i Guds helige bok har sett at jeg har en Jødisk sjel som lever i en annen kultur.Tro det eller ei Bjørn Olav.

Det forundrer meg hvor liten tro dere har for å sittere Jesus i Guds ord.
Hvis Jesus ville kunne Han ordne alt på en dag ,det er ikke bare tro men det vet jeg.
Når Gud ikke selv støtter ,men våpen som er det onde uansett ansikt,skal gi Jødene landet da tviler jeg på at riket i dem sier det.
Gus rike skal komme fra Gud ikke våpen og korupte politikere.
Det er vel at Jødene følger verdens ånd isteden for Guds vilje som hindrer dem i fred å føle at dem er herre i eget hus.

Surdeigen mellom Palestinere og Jøder fører dem bare lengere bort fra riket.

Venn i kristus

Bjørn Olav sa...

Venn i Kristus:

To spørsmål:

1. Har Gud forkastet sitt gamle paktsfolk, Israel?

2. Er dagens Israel en oppfyllelse av Bibelens profetier om at Israel skal få vende tilbake til sitt land i endens tid?

Anonym sa...

Nei Han har ikke forkastet sitt folk. Abrahams folk vil få hele Israel når dem kan elske hverandre som Jesus ønsker.
Gud venter på at Han skal få forvandlet alle hjerten slik at Jødene kan be på tempelhøyden.
Alt dette kan skje idag for menneskesønnen har makt når dem åpner sine hjerter for Gud men dem religiøse ønsker seg tilbake til fortiden å ikke til fremtiden med Gud.
Gud vil oppfylle sitt ord at tempelet i Jerusalem skal være ett bønnens sted for alt Guds folk. men hvordan er det mulig når jøder og kristene ikke kan be i samme hus.
Nei Gud må skape Jesus hjerte i oss før dette kan oppfylles.
Husk at Abrahams barn er mange stammer idag som må sammles for blodets bånd er hellig for Gud.

Han elsker Jødene så høyt at Han ønsker dem skal være forbilder for vår verden i kjærlighet og troen på den ene Gud som har skapt alle i sitt bilde.

For Jødene er alle menesker Guds bilde så når dem kjemper mot hverandre så kjemper dem mot Guds bilde.
Dette har flere rabbiner fortalt.
Vi må ikke søke å skade Guds bilde om det er fra afrika,kina eller ett annet folk.

Først når Jødene tar imot dem som har Jesus ånd i seg med sine hjerter kan landet bli ett og tempelet bygges.
Jeg Elsker Jødene derfor er min skuffelse over dem som vet bedre stor. Jeg gråter over at dem ikke oppfyller Guds ord


venn i kristus