tirsdag, april 03, 2012

Nardarkhani's feiret sønnens fødselsdag i fengslet med ham i går

En av Yousef Nardarkhani's sønner fikk i går lov til å besøke sin far. Sønnen hadde fødselsdag, og det var en stor og sterk opplevelse for sønnen å få se sin far igjen. Aller helst ville han jo ha sett faren fri fra fengslet, men det at han fikk lov å besøke ham der må ha betydd svært mye for dem begge.

Yousef Nardarkhani fyller selv 35 år i neste uke. Dagen vil også markere at pastor Nardarkhani da har sittet to og et halvt år i fengsel for sin tro. Det settes stadig ut falske rykter om at pastor Nardarkhani er død. Vi ber alle som ser slike meldinger på Facebook og på andre sosiale medier om ikke å bringe dem videre. Nå trenger vi full bønnestøtte for familien Nardarkhani, og vi har ikke råd til å miste noen forbeder som tror at det ikke lenger er noen hensikt i å be for dem. For det er det i aller høyeste grad.

Jeg kommer til å holde mine blogglesere oppdatert om denne saken, og kommer med siste nytt så snart vi får opplysningene bekreftet via våre kilder.

1 kommentar:

Broder i Kristus sa...

Be i Kjærlighet at Irans folk skal åpne hjerte for kjærlighet og fred med alt folk på jorden. Profetene og Jesus er veldig aktive i å åpne hjertene til Iran og Israel for å vekke kjærlighets fredsriket på jorden der dem hellige går iblant oss. La ikke Jesus og profetene arbeide alene kjære bønne folk i alle land men stå sammen for gjennombrudd på jorden nå for fredsriket. Må også dem som sitter i fengsel for sin tro bli satt fri ved Guds kraft i bønn.