mandag, april 23, 2012

74.000 skoleelever på Fiji-øyene får hvert sitt Nytestamente

Det finnes 'guddommelige gyldne øyeblikk' - ingen tvil om annet. I juli 2011 fikk sørøst-Asia representanten for Baptist International Mission, Alan Brooks (til høyre på bildet), noen få minutter med statsministeren på Fiji-øyene, Commodore Voreqe (Frank) Bainimarama (til venstre på bildet). Siden da har de to skrevet med hverandre, og som et resultat av denne korrespondansen har statsministeren bedt om at studentene på Fiji-øyene også får den samme Bibelen som Baptist International Mission har delt ut blant studenter i Indonesia og på Solomon-øyene! Henvendelsen fra har nå kommet på offisielt brevpapir fra sekretæren for Utdannelsesdepartementet på Fiji-øyene.

Dette betyr at 74.000 skoleelever som går i andre klasse på videregående får hvert sitt Nytestamente! Tenk hvilke enorme muligheter dette gir for at de kan få et personlig forhold til Jesus!

Bibelprosjektet på Fiji-øyene er det største bibelprosjektet som Baptist International Mission har påtatt seg ansvaret for. La oss omslutte det i våre bønner.

Ingen kommentarer: