mandag, april 02, 2012

Strategisk kvinnekonferanse i Russland

70 kvinner deltok på en svært strategisk og viktig kvinnekonferanse 7.-8 mars, som ble holdt i lokalene til Moskva teologiske baptistseminar. Deltagerne kom fra Armenia, Hvite-Russland, Kasakhstan, Kirgisistan, Moldova, Turkmenistan, Ukraina, Usbekistan og fra ulike regioner i Russland som Kaliningrad til Det fjerne Østen og det nordlige Kaukasus.

Tema for konferansen var hentet fra 2.Pet 1,5: '... la troen føyes sammen med et rett liv'. Dette tema ble belyst med solid bibelundervisning av formannen for Den russiske unionen av Evangeliske Kristne/Baptistene, Alekseij Smirnov. Andre temaer som det ble gitt undervisning om var blant annet: 'Kristus - vårt eksempel i etterfølgelsen' (Helen Boretskij), 'En fremgangsrik kvinne er kristen' (Lidia Godin), 'Gudsfryktens belønning' (Love Vlasenko).

Det ble snakket mye om hvordan man kan hjelpe sine trossøstre i land hvor det nå er forfølgelse av kristne. Fra 10. april oppfordres baptistkvinner over hele Russland til å ta del i en 45 dagers bønn- og fasteaksjon.

Ingen kommentarer: