onsdag, april 18, 2012

Heksedoktor og sjeik kom til tro på Jesus

På Afrikas horn kom nylig en heksedoktor og en muslimsk sjeik til tro på Jesus!

Det pleide å være et bordell, huset hvor to misjonærer vi av sikkerhetsmessige grunner ikke kan oppgi navnt på, nå oppdrar barna sine, et sted på det som kalles Afrikas horn. Når de kom hit var det første de gjorde å omgjøre stedet til en bolig. Det andre de gjorde var å lære seg språket, slik at de kunne invitere folk til deres hjem.

'Jeg kan ikke fortelle folk hvordan de skal bake brød, men jeg kan fortelle dem hvordan de kan finne stedet hvor vi bor, og når de har kommet hjem til oss, så kan vi fortelle dem om Jesus,' sier misjonæren, og så legger han til: 'Vi har ikke lært å snakke språket her perfekt, men vi har lært så mye at vi klarer å formidle hva evangeliet om Jesus innebærer'.

De to siste årene har de fått dele evangeliet med mange av de som tilhører de unådde folkegruppene som er bosatt her. De deler evangeliet, for så å lære opp nye som kan bringe evangeliet videre, og så lære nye. 25 mennesker har på denne måten kommet til tro på Jesus gjennom disse to årene, er blitt døpt og lagt til den lille menigheten som har vokst frem. Deriblant en heksedoktor og en sjeik!

Det skjer ikke uten motstand, men interessen for å høre om Jesus er stor. La oss huske dette viktige arbeidet i våre bønner.

Det finnes en egen nettside med bønnemner for en måned, for de som vil være med på å be for dette strategiske misjonsarbeidet på Afrikas horn:

http://prayforthehorn.com/

Ingen kommentarer: