fredag, desember 29, 2017

Norsk 'nåde-pastor' anbefaler omstridt forkynner som røyker seg høy på Jesus

Det går fra vondt til mye verre i den norske nådebevegelsen. En av deres fremste representanter anbefaler nå skandaleomsuste John Crowder (bildet), som her 'røyker' Jesus-barnet. Noe mer blasfemisk skal man lete lenge etter.

John Crowder er kjent for å bruke en malerkost som han hna dypper i vann, og maler ansiktene til de som vil motta 'Åndens salvelse', han drikker vann fra flasker fra talerstolen og påstår at han blir 'full i Den Hellige Ånd', han raver rundt som fullstendig gal i lokalene han leier for å ha sin 'Jesus-trip'. Crowder snakker et språk hvor han ofte snakker om å 'bli høy på Jesus', som en narkoman ville snakke om å bli høy på dop.

Denne pastoren går nå ut på sin Facebook-side og anbefaler John Crowder til sine tilhengere: "Har du ikke hørt om John Crowder før, så anbefales det..." og legger ut en video av ham.

Sammen med en nær kollega av seg, som er bibellærer i en pinsemenighet, har denne pastoren fra før av avskrevet Bibelen som Guds ord, fortapelsen er bare dennesidig, og kristne har ikke lenger synder å bekjenne. De tar også avstand fra Det Gamle testamentes gudsbilde og mener at de som skrev bøkene i GT presenterer et vrengebilde av Gud.

Nå fremmer også denne pastoren en person som de færreste vil anse som 'sunn'. Den norske nådebevegelsen er i ferd med å grunnstøte og skandalisere seg fullstendig.

Ingen kommentarer: