onsdag, januar 24, 2018

Det skal fortsatt være lov å evangelisere i Bolivia

Bolivias president, Evo Morales, sier nå at han nå vil tilbakekalle en ny lov som kriminaliserer evangelisering. Presidentens meddelelse kom etterat hundretusentalls bolivianske kristne har tatt til gatene for å demonstrere og mobilisert til bønn og faste.

Det er ikke bare Donald Trump som twitrer. Det gjør også Bolivias president. I en av sine twitter-meldinger nylig forklarer Morales at loven skal tilbakekalles. I følge nettavisen The Christian Post at myndighetene aldri kommer til å godkjenne lover som går imot det bolivianske folket. Nå vil han lytte til forslag fra alle kanter av landet, og i tweeten forsikrer han at han 'vil hindre forvirring'.

Samtidig anklager han opposisjonen for 'å konspirere' og 'destabilisere landet' gjennom feilaktige opplysninger og løgner.

Loven ble vedtatt i desember i fjor, og var utformet slik at det var ulovlig å drive med evangelisering. Brudd på loven kunne gi opptil 12 års fengsel. En rekke andre forhold ble også rammet av denne loven.

Den nye loven førte likevel til noe godt. Aldri før har landets kristne stått så samlet og det har vært arrangert dager med faste og bønn.

Ingen kommentarer: