torsdag, november 05, 2015

Guds plan for Norden. Del 3

Her er tredje del av artikkelserien til Gunnar Brudeli om profetiske ord for Norden. Første del ble publisert lørdag 31.oktober, mens andre del ble publisert søndag 1.november:

Slik var invitasjonen til bønnegruppen i Kalmar:

'Innbjudan til en helig fest, inför en helig Gud, med et heligt syfte i Kalmar den 12.-14. oktober 2007. Välkommen till Kalmar för att stå som en representant för Kristi kropp! Gud vill smälta sammen sitt folk, till en enhet nu. 1.Kong 18,30-39. Syftet är att vi i andevärlden ska få stadfästa en ny Andens union mellom våre nordiska länder. På Herrens uppdrag: Kyrkbåtsfolket i Kalmar, gm Gudrun Svensson'.

En ny start for nordiske bønnekonferanser
42 personer fra fem land kom sammen. Det var lovprisning, vitnesbyrd og bønn. Høydepunktet var festkvelden i Kalmar slott. Alle undertegnet en unionsplakat som lyder slik i svensk originaltekst:

Nordens åndelige enhet:

«Den nya Kalmarunionen»
Vi tror att Herren på ett nytt sett vill samla Guds pånyfödda barn i de nordiska länderna til en enhet i Jesu namn. Alla dessa länder har korsets tecken i sina flaggor: Danmark, Finland, Färöarna, Island, Norge, Sverige och Åland. Vi tror att Gud har ett mål för den enskilda människan, för det enskilda landet och för Norden som enhet. Vår Heliga Gud kommer att bygga sitt heliga tempel av levande stenar till Herrens ära. Genom att lyda Anden i det profetiska Ordet vill vi i denna union söka Guds ansikte för att rätt tjäne hans syften i våra egna länder, vidare till jorden ände och tilbaka till Jerusalem, Den Stora Konungens Stad, Israels eviga hovudstad. I andevärlden har vi i dag fått stadfästa denna nya unionen mellom våra länder. Vi böjer oss under korsets tecken i tacksamhet till Jesus för vad Han har gjort och gjör, och vill vara för sin brud, och proklamerar en ny Andens enhet mellan de nordiska länderna.  All ära till Israels Gud, Den treenige, Fadern, Sonen och Den Helige Ande.
1.    Kon. 18:30-39, Joh. 11:40.

Proklamationen
Gud Fader Allsmektig. Vi kommer inför ditt ansikte, som ett folk, som en forsamling, som Kristi brud, och proklamerar ut denna nya Andens union mellan våra nordiska länder. Och som en stadfästelse av denna nya Andens union och enhet så utbringar vi ett trefaldigt Amen: AMEN – AMEN – AMEN!

«Da for Herrens ild ned... Folket så det og kastet seg på jorden og sa: Herren, han er Gud. Herren, han er Gud» 1. Kong 18,38f.
La oss be om en Herrens ild over våre folk i Norden slik Elias opplevde på Karmel.

(fortsettes)

Ingen kommentarer: