onsdag, november 11, 2015

Guds plan for Norden. Del 4

Her er fjerde del av artikkelserien til den norske forbederen, Gunnar Brudeli, som omhandler profetiske ord til Norden. Den første delen ble publisert den 31. oktober, del to den 1.november og del tre den 5.november:

'Fra nord kommer det et gyllent skjær, Guds skremmende lysglans'. (Job 37,22)

'Nei, Herren Gud gjør ikke noe uten å åpenbare sitt skjulte råd for sine tjenere profetene'. (Amos 3,7)

Mange har mottatt fra Herren budskap og bilder om Norden:

'Nå skal vi grave opp igjen brønnene så Den Hellige Ånd kan flyte utover landet (1.Mos 26,18) ... Jeg skal endre verden fra Norge... og det skal berøre hele Europa.' (Cindy Jacobs 2000)

'Gud vil smelte hjertene i disse nasjonene ved sin Ånd, og sønderknuselse vil flyte nedover fra Norge, Sverige, gjennom Danmark og inn i Tyskland og resten av Europa som en ustoppelig strøm'. (Bernhard Brown, 2001, som fikk budskap om å gå til nasjonene og vekke de troløse ... hjelpe til og forberede en vekkelse)

'Det skyter opp ild fra byer og steder i landet, og etter hvert står hele landet i brann. Dette er ingen vanlig tid, men det er som en vulkan over hele landet. Så begynte ilden å bevege seg over til England, over grensen til Sverige og Finland. Da den kom til grensen av Russland, var det som den møtte en mur eller en vegg, men den brente ned denne muren og blåste inn i Russland. På samme tid gikk den ned i Europa slik at hele Europa sto i brann, og til slutt fløt den som en elv av ild mot Jerusalem'. (Surprise Sithole, 2001 og 2004. Samme syn to ganger).

'En mektig barnevekkelse vil bli som et episenter for vekkelse i hjemmene. Den vil bre seg i de skandinaviske landene og til det europeiske kontinentet, og lengre enn det. En barnas bønnebevegelse vil oppstå i Skandinavia'. (Cindy Jacobs, 2010)

Dette er bare noen få utvalgte budskap og bilder.

Det er viktig å understreke to forhold:

* Profetiske budskap skal prøves. Gud gir nådegave (1.Kor 12,10 og 2.Kor 13,1)
* Profetiske budskap er primært ment for bønn og ikke for media

Derfor:
La oss søke det som ligger på Guds hjerte for Norden og be det fram!

(fortsettes)

Ingen kommentarer: