onsdag, desember 29, 2021

En bekymringsmelding


Når alt du holder på med som kristen handler om vaksiner, Covid-19, munnbind, og du skriver side opp og side ned, gjerne flere innlegg daglig, ja, når ikke en gang julaften eller 1.juledag, tilbringes sammen med familie og venner og med konsentrasjon om julens gode nyheter, men tilbringes foran dataskjermen for å legge igjen kommentarer om din vaksinemotstand, på diverse debattsider - da er det vel et spørsmål om det ikke har gått litt over styr. 

For slik er virkeligheten for flere av mine Facebook-venner. De er pastorer og evangelister og lekfolk, men ikke et ord om Jesus i advents- og juletiden, bare om vaksinemotstand og kritikk av myndighetene. Ikke ett innlegg, men for noens vedkommende, tre-fem om dagen. De har holdt det gående i flere måneder.

Dette bekymrer meg. Det er i hvert fall sant at det ikke er noen legekrise i Norge, eller mangel på medisinske eksperter. Det kryr av dem på nett.

For min del vil jeg bruke tiden min på å gjøre Jesus kjent, og ære Ham med livet mitt. 

Jeg kjenner til kristne som ikke lenger er på talefot pga forskjeelig syn på vaksiner. Trist at Jesus er blitt borte.

PS. Dette er ikke ment å starte noen ny vaksinedebatt, men heller forsøke å få oss til å konsentrere oss om det vi er kalt til: forsoningens tjeneste.

Ingen kommentarer: