onsdag, desember 01, 2021

Engler våket over meg


Tidlig i dag våknet jeg omtåket. Blodsukkeret var nede i 2,7, hvilket er svært lavt. Jeg drømte at noen kjempet om mitt liv. May Sissel hjalp meg med å få i meg cola med sukker, og jeg kom meg ganske raskt. Dette er andre gangen dette skjer på kort tid. Forrige gang måtte jeg ha hjelp av sønnen min og ambullanse. Det hele oppleves svært dramatisk. 

I formiddag får jeg så en tekstmelding fra Peter Tkaczyk, som kan fortelle at han ba for meg rundt 0630. Da ser han to engler rundt meg! De våket over meg i min svakhet. Peter kunne umulig vite noe om hva som foregikk hjemme hos meg, og jeg har ikke fortalt noen offentlig om den forrige hendelsen. Der pågikk det en kamp om mitt liv. Det Peter ser skjer samtidig med at jeg er så lav i blodsukker.

Peter Tkaczyk gir meg så et profetisk ord som jeg velger ikke å dele fordi det er personlig og privat, men jeg kan si så mye at det har sammenheng med den profetiske handlingen som skjedde under Den nasjonale bønnekonferansen på Grimerud for noen år siden da Rodney W Burton fra Belfast og jeg brøt brødet sammen som en symbolsk handling som handler om forsoning og forbrødring mellom Norge og vår keltiske arv.

Livet er spennende og det er nåde å få leve!

Ingen kommentarer: