lørdag, desember 11, 2021

Norskættet amerikaner bønnevandret Amerika for fjerde gang


Norskættede John og kona Sandy Halvorsen (bildet) fortsetter å 'bønnevandre' Amerika. I dag, lørdag 11.desember fullfører de sin fjerde bønnevandring tvers over Amerika, og er fortsatt på vandring! Wow! Dette står det respekt av. Forbederen Dutch Sheets forteller om dem i sin siste oppdatering, her i min oversettelse:

"Gud leder noen ganger enkeltpersoner til å gjøre ekstraordinære ting som åndelige tegn og forbønnshandlinger. Moses strakte staven sin over Rødehavet og fikk det til å trekke seg tilbake; Elisja slo Jordanelven med Elias kappe, og fikk den til å rulle tilbake på samme måte. Og i morgen fullfører John Halversen sin fjerde vandring over Amerika! Hans kone, Sandy, deler noen av Johns fantastiske historie:

«Den 11. desember i Seattle fullfører pastor John Halvorsen sin fjerde bønnevandring over Amerika. 

Han begynte å ta turer i bønn tidlig i sitt kristne liv fordi han fant seg selv i å døse når han satte seg ned for å be i en behagelig stol. Snart begynte Herren å utfordre ham til å utvide områdene han gikk gjennom, inntil han gikk på tvers av hele nasjoner og kontinenter som 'profetiske handlinger', og forkynte at 'GUD VIL HA TILBAKE SIN VERDEN!'

«Prayer Walk America #1 ble født i 1996, mens vi var misjonærer i Irland. Guds kraft kom så sterkt over John mens han var ute for å ta en kopp kaffe, at den fysiske skjelvingen han opplevde sendte ham inn på herretoalettet hvor han ropte til Gud: «Send meg tilbake til Amerika!» Tilbake i Minnesota, mens han gikk og ba ble 1. Mosebok 13:17 et bokstavelig ord fra Herren for Johannes: 'Stå opp, gå gjennom landet, i lengden og bredden av det, for jeg vil gi deg det.' Som med all uvanlig guddommelig veiledning, tok John dette opp med sin pålitelige mentor, venner og familie, og fikk grønt lys, og har til i dag ikke fått beskjed om å stoppe!

Johns første vandring begynte på den første dagen av det jødiske nyttåret, Rosh Hashanah, 21. september 1998, med en sterk profetisk salvelse til å forkynne at en "Season of Trouble" (Prøvelsens stund) kom til Amerika. Han gikk fra den kanadiske grensen i Minnesota til Mexicogulfen, langs US-61, Great River Road, og fulgte løpet av Mississippi-elven. Budskapet hans ble kringkastet gjennom sekulære og kristne medier over hele Amerika, «Vanskelige tider kommer, vi må omvende oss og be som aldri før.» Siden Mississippi-elven først ble kalt «Rio De Espiritu Santo», «Den Hellige Ånds elv» ', og det ble kjempet hardt under den amerikanske borgerkrigen, var den intense bønnekampen som fulgte med denne vandringen over 'Den Hellige Ånds frie flyt' gjennom kirken.

Den andre amerikanske bønnevandringen ble snart født. Herren sa ganske enkelt: «Du vet at du ikke er ferdig.» John visste at en rute vest til øst, det motsatte av utforskningsrutene, var Guds plan, så på påskedagen 1999 begynte han å gå i Newport, Oregon , og avsluttet i november på 'Rehoboth' Beach, Delaware. Selv om Clinton-æraen med "Fred og velstand" var i full gang, fortsatte John å forkynne behovet for fornyet bønn og omvendelse og at "vanskelige tider" kom. Bønnefokuset var også på gjenåpningen av tidligere vekkelsesbrønner som i 1. Mosebok 26:18-22, som endte med seier ved Rehoboth-brønnen.

«'Tumultuous Times' kom virkelig til Amerika, 11. september 2001. Vi opplevde 9/11-angrepene og USAs 'Season of Trouble' hadde begynt.

Mens han fløy over Europa tidlig i 2008 og stirret ned mot Pyreneene, visste John at han måtte gå igjen, denne gangen de eldgamle «Crusader»- og «Silk Road»-rutene, fra Portugal til Kina. Å organisere alle detaljene for den to år lange vandringen skjedde raskt, og i november '08 var vi på vei til Cabo da Roca, Portugal for å begynne den lange bønnereisen, som endte 6000 miles senere i Almaty, Kasakhstan, nær den kinesiske grensen. Mange historier kan fortelles om utfordringene og den åndelige krigføringen som ble møtt på vandringen gjennom Portugal, Spania, Frankrike, Italia, Slovenia, Kroatia, Bosnia, Serbia, Bulgaria, Tyrkia, Georgia, Aserbajdsjan, Kasakhstan, og deretter togreisen gjennom Kina til Shanghai. Johns profetiske sans var at herlighetens Herre kommer til å bryte gjennom de rustne, boltede portene til disse post-kristne, kommunistiske og muslimske kulturene, og bringe en "slutt på eldgammel fiendtlighet" til evangeliet, i en enestående vekkelse!                                                 

I 2015 ba Herren John om å «ta «Appell to Heaven»-flagget til Nordpolen og så komme seg til Sydpolen så snart som mulig». Han oppdaget at det å bli med på en ekspedisjon til hver pol var den eneste måten å komme dit på, at Nordpolen ville kreve $35 000 og Sydpolen 50 000 dollar! På mirakuløst vis kom pengene inn for hver tur i siste øyeblikk, slik det ofte er når det gjelder Guds måte å gjøre tingene på, gjennom å «appellere til himmelen», ikke «appellere til mennesker». Gud betaler for det Han bestiller!

En russisk atomdrevet isbryter brukte en uke på å knekke seg gjennom polarisen for å komme til Nordpolen i juni 2016. Så i november 2017 tok et russisk transportfly ham til Antarktis, og et lite støttefly til selve Sydpolen . I begge tilfeller foldet han ut flagget «Appeal to Heaven» og forkynte evangeliet, som et vitne om at de gode nyhetene har nådd de ekstreme «Ends of the Earth», og for å appellere til himmelen for global oppvåkning.

I begynnelsen av 2018 talte Herren: 'Er du villig til å bønnevandre Amerika igjen?'

"Hvorfor Herre? Jeg har allerede gjort det to ganger!"

"Fordi Amerika trenger en tredje oppvåkning!" kom svaret. John visste at denne gangen ville han gå en diagonal langs Route 66 og Lincoln Highway, fra LA til NYC, med start på Halloween 2018. Hvorfor? For å snu forbannelsen i vår nasjon. Han fornemmet at selv om Amerika fortjener dom, trakk han i barmhjertighetssnoren og at Gud ville gi barmhjertighet hvis hans folk ville gå inn i djup omvendelse og bønn.

«Mens han besøkte Israel etter denne tredje profetiske vandringen over hele nasjonen, kjørte en varebil forbi, utsmykket med ordene: «Johnny Walker, fortsett å gå.» Det var slagordet Herren ofte hadde brukt for å fortelle John at han hadde et nytt oppdrag. . «Går jeg til Israel neste gang?» undret han. Men det ble snart klart at Miami til Seattle var det Herren hadde i tankene, en annen diagonal rute som fullførte en X over nasjonen. Så 5. februar 2021 begynte denne vandringen i Miami og vil avsluttes 11. desember [i morgen] i Seattle. John har kjempet mot ekstrem åndelig krigføring på denne vandringen mens han kjemper for å vekke opp Amerika, og kjenner igjen at han trekker i barmhjertighetens snor. Men denne gangen tror han at på slutten av turen vil ledningen kobles til et strømuttak og Guds oppvåkningskraft vil flyte.John føler at alle disse profetiske vandringene henger sammen. Den 'frie flyt av Den Hellige Ånd' gjennom kirken ... åpningen av tidligere vekkelsesbrønner ... overvinne fiendtlighet mot evangeliet ... reversere forbannelsen ... frigjøringen av Guds barmhjertighet og hans strømledning plugget inn Johannes tror at vi er i ferd med å se den største utgytelsen av Den Hellige Ånd som noen gang har vært vitne til over hele verden og til jordens ytterste ender!

«Hans neste bønnevandring? Johannes spør Herren om Israel.

«GUD VIL TA TILBAKE SIN VERDEN, og VI PROKLAMERER AT HAN VIL FÅ DEN! I JESU MEKTIGE NAVN!!"

Ingen kommentarer: