mandag, desember 27, 2021

Et viktig profetisk ord for 2021-2022: Kampen står om stemmen vår


Forbederen Dutch Sheets (bildet), videreformidler i dag, mandag 27.desember 2021,  et profetisk ord av Jane Hamon, som jeg opplever taler direkte inn i den situasjonen vi står midt oppe i ved avslutningen av 2021 og ved overgangen til et nytt år. Jeg har derfor valgt å oversette det til norsk:

Vi lever i en tid hvor historie skrives på jorden. Det er en tid med store stridigheter og likevel en tid med fødselsvekkelse, oppvåkning og reformasjon! Jeg hørte Herren si at han tar menigheten sin ut av overlevelse til vekkelse! Jesaja 60:1-3 lover oss at i tider med stort mørke på jorden vil Gud la sin herlighet skinne over sitt folk, og sette i gang den største innhøstingen jorden noen gang har sett. Vekkelse er for hånden!

Likevel, i Jesaja 37:3 erklærte Hiskia, "Barnet er kommet til modermunnen, men det er ingen kraft til å føde." Denne profetien ble gitt til kong Hiskia, en rettferdig konge som var en reformator i nasjonen, og vendte Juda tilbake til Gud. Han var trofast mot Herren, men byen hans, Jerusalem, var blitt beleiret av kongen av Assyria, Sankerib, og sto overfor en viss ødeleggelse hvis Gud ikke grep inn. Sanherib var en av de mest grusomste erobrerne i historien, og etterlot terror og redsel i kjølvannet av ødeleggelsen. Det er om ham Jesaja skrev, som et profetisk oppmuntrende ord, «intet våpen som er laget mot deg skal ha fremgang, og hver tunge som reiser seg mot deg i dommen skal du få donfelt» (Jesaja 54:17).

Rabshakeh-oppdraget

I boken min, "Declarations for Breakthrough" forteller jeg om en drøm jeg hadde der et åndelig angrep ble sendt mot en gudfryktig leder og reformator. Fiendens navn var Rabshakeh og han kom for å spre gift bak ryggen til lederen og deretter ta en stang og slå ryggen hans, og drev giften inn til denne reformatoren brøt sammen.                                                                                                                     

Hva har denne drømmen å gjøre med historien om beleiringen av Jerusalem? Det viser seg at Rabshakeh også var navnet på emissæren til Sanherib, hans talerør, sendt for å demoralisere Guds folk med sine ord, og prøve å få dem til å gi opp, legge fra seg våpnene og overgi byen. Han prøvde å overbevise Hiskia og hans ledere om at Gud hadde forlatt dem og ikke ville redde dem. Baksiden representerer stedet for en manns styrke. Baksiden var der Jesus ble slått slik at vi kan motta vår helbredelse. I drømmen ønsket fienden å slå ham ned, plage ham med gift og ødelegge ham. Men før Rabshakeh kunne fullføre sitt oppdrag med å ødelegge, varslet vi myndighetene som fanget ham. De førte oss så ut og la fiendens stang i hendene våre for å slå ryggen hans i stedet!

Rabshakehs navn betyr «sjefen for prinsene» og representerer et demonisk oppdrag mot troende, ledere og til og med nasjoner i dag. Han var stemmen til Sankerib, eller om du vil, djevelens røst. Han forsøkte å komme inn i tankene til Guds folk, prøvde å definere fortellingen, slo dem ned ved å nådeløst fylle atmosfæren med løgner. Rabshakehs stemme fylte luften med anklager mot hvem Gud er, mot lederne og om umuligheten av deres situasjon. Han spredte gift gjennom lyden av stemmen sin og prøvde å komme seg inn i hodene deres slik at de ville bli slitt ned og gi opp.

Ikke la fienden komme inn i hodet ditt! Det er en nådeløs demonisk stemme som prøver å snakke de troende ut av deres guddommelige oppdrag. Fiendens stemme vil prøve å overbevise deg om at alle dine bønner og dekreter har vært for intet, og at Gud til slutt ikke vil gjøre det Han sa. Fiendens stemme vil prøve å slite deg ut med anklager, trusler og frustrasjoner, slik at all din styrke til å gjennomgå en fødsel og oppfylle ditt kall er oppbrukt. I stedet for å være en som forandrer nasjoner, søker du bare å overleve. Er det mulig å være gravid med vekkelse og ikke ha styrke til å frembringe den? Er det mulig å være gravid med mirakelsvaret ditt og det bli abortert eller dødfødt fordi du gir opp eller blir så distrahert med problemer at du mister fokuset eller troen på Gud? Er det mulig å ikke lenger ha styrke til å stå for nasjonens skjebne på grunn av den mentale utmattelsen av å kjempe?

Tiåret til Peh

Du skjønner, vi lever i det hebraiske året 5782. 80 er det hebraiske ordet "Peh" som betyr "munn, tale eller lyd." Den representerer stemmen. I løpet av dette tiåret står kampen om hvilken stemme som styrer fortellingen, så det er viktig at vi lytter etter Guds stemme. Salme 29:4 erklærer: "Herrens røst er mektig." Stemmen hans gir alltid seier! Vi må også være klar over hva våre egne stemmer sier. Er våre ord i samsvar med Guds stemme? På samme måte må vi være oppmerksomme på fiendens stemme og hans bombarderende negativitet, håpløshet og frykt.

Hver dag blir vi angrepet av en flom av ord som har antikristelige røtter. Målet med en strategi for kanselleringer er å få troende, bønnekrigere og reformatorer til å trekke seg tilbake, bryte sammen og overgi seg. Kampen om stemmen gir næring til kampen for vår nasjon. I dette vendepunktet i historien må Guds ekklesia forene seg for å stå mot dette demoniske angrepet for å se rettferdighet igjen etablert i vårt land ved å frigi vår stemme og Guds dekret mot alle fiendens løgner.

Gå fra beleiring til gjennombrudd!

Men heller enn å la Rabsake og hans giftige ord frarøve dem deres land, satte Hiskia seg fore å søke Herren og be. Han oppmuntret sitt folk med disse trosfylte ordene: 2Vær sterke og frimodige, vær ikke redde eller forferdet for kongen av Assyria, eller for hele folkemengden som er med ham: for det er flere med oss ​​enn med ham: Med ham er en arm av kjøtt; men med oss ​​er Herren vår Gud til å hjelpe oss og føre våre kamper"(2 Krønikebok 32:7-8). Menigheten ville gjøre klokt i å la disse ordene oppmuntre oss i disse utfordrende tider.

Hiskia la anklagene fra fienden på alteret og løftet sin røst til Gud i bønn. Han sendte også bud etter profeten Jesaja for å få et Ord fra Gud for nasjonen. Dette er synergien som kommer når gudfryktig regjering, bønn og den profetiske salvelsen skaper en dynamikk for gjennombrudd. Jesaja fortalte Hiskia at Herren hadde hørt hans bønner; Han ville forsvare byen og redde nasjonen deres! Deretter ga han ut et profetisk gjennombruddsord som hørtes umulig ut, og erklærte at Gud ville kjempe for dem. Den natten sendte Gud en engel som utslettet 185 000 assyrere! Rabshakeh og Sankerib vendte begge tilbake til sitt eget land, bare for å bli drept av sitt eget folk. Gud kjempet for Juda! Dedikert bønn, kraftige profetier og salvede dekreter flyttet kampen og brakte himmelsk inngripen! Seieren ble manifestert da Gud mobiliserte englehærene for å styrte fienden.

Når vi posisjonerer oss akkurat slik Hiskia gjorde, og setter oss fore å søke Herren, høre hans røst og setter vår lit til at han kjemper for oss, vil vi se hver stemme fra anklageren bli slått ned, hver beleiring ødelagt og alt stjålet returnert i overflod. Hiskias navn betyr «Jahve er min styrke». I denne kampens tid vil Gud gjenopprette vår styrke fysisk, følelsesmessig og åndelig, slik at vi kan oppfylle vårt guddommelige oppdrag.

Herrens stemme knuser fienden!

Hvis du husker på slutten av drømmen min, ble straffestangen som fienden, Rabshakeh forsøkte å bruke mot lederen, i stedet brukt på hans egen rygg! Herren snudde ondskapen fienden mente mot reformatoren tilbake på sitt eget hode! Jesaja profeterte også om dette. Hans ord er en del av Guds kampstrategi for oss i dag for å bryte ut av beleiringens overlevelse, til vekkelse for en ny dag: «Herrens røst skal knuse assyreren (din fiende), med sitt septer skal han slå ham ned. Hvert slag Herren legger på fiendens rygg med sin straffestav, vil være til musikk av tamburiner og harper når han kjemper mot ham i kamp med armens slag!» (Jesaja 30:3; NIV)

Så reis deg reformatorer! Vær sterke, Guds folk! Søk Herren og hør hans røst. Rist av deg hver kjede av motløshet og frykt, motstå at Rabshakehs stemme kommer inn i hodet ditt, og Herrens røst vil knuse din fiende!

- Dutch Sheets/Norsk oversettelse: Bjørn Olav Hansen (c)

Ingen kommentarer: