onsdag, desember 08, 2021

SISTE: Israelsk kvinne knivstukket i terrorangrep i Øst-Jerusalem

En jødisk kvinne ble knivstukket i morgentimene i dag nær inngangen til Sheikh Jarrah-området og ble ført til Hadassah-University Medical Center. Dette er et altoverveiende palestinsk-arabisk nabolag i den østlige delen av Jerusalem.  

Hamas kommenterte hendelsen og sa at «de heroiske handlingene på Vestbredden og Jerusalem, hvorav den siste var knivstikkingen av en nybygger i Sheikh Jarrah, beviser storheten til vårt folk hvis motstand ikke kan brytes», rapporterte Ynet.

'Den mistenkte ble arrestert senere onsdag morgen på en skole i nabolaget øst i Jerusalem, rapporterte israelske medier.

Politiet mistenker at angriperen ble hjulpet av skolen, sa nestleder Shimon Marziano, ifølge Kan. "Vi ville ha forventet mer samarbeid [fra skolen]," sa Marziano, "dette var en unormal hendelse."

Den mistenkte er en tenåring hvis familie er en av dem som er truet med utkastelse fra hjemmene sine i Sheikh Jarrah og er aktiv i kampen mot utkastelsen, rapporterte Walla.

Kvinnen, som israelske medier rapporterte som Moriah Cohen, ble behandlet på stedet før hun ble ført til Hadassah-University Medical Center. Hun var ved bevissthet og i god tilstand, sa en talsperson for Hadassah onsdag.

Kilde: The Jerusalem Post/Norsk oversettelse: Bjørn Olav Hansen (c)

Ingen kommentarer: