onsdag, januar 04, 2012

Bønn nytter - Yousef Nardarkhani er fremdeles i live

Det nytter å be! Yousef Nardarkhani (bildet) er fremdeles i live! Det siste vi vet om denne saken er at iranske myndigheter har bestemt seg for å utsette saken mot ham i minst fire måneder, muligens et helt år.

Yousef Nardarkhani ble arrestert i 2009. Han er leder for en stor husmenighet i landet, og er anklaget for frafall fra Islam og for å ha drevet med evangelisering. I et desperat forsøk på å verdenssamfunnets oppmerksomhet mot fra dette har Myndighetene også forsøkt å få ham anklaget for voldtekt og bordellvirksomhet! Disse fabrikerte anklagene er så absurde at ingen andre enn iranske myndigheter tror på dem.

Internasjonale menneskerettighetsorganisasjoner sier at det er svært viktig å ha full oppmerksomhet på denne saken, slik at iranske myndigheter ikke kan i verksette dødsdommen mot Yousef Nardarkhani.

Vi som ber for ham må ikke slutte med det, men fortsette! Få gjerne med deg flere!

2 kommentarer:

Broder i Kristus sa...

Takk for at vi får høre om hvordan han har det. Iran vet at Gud og dem hellige arbeidere for Gud som ber ved trone. Ser deres gjerninger nå. Dem kjenner på at Gud ikke støtter dem som land før dem gir frihet til alle mennesker til å tenke i frihet. Hver dag kjemper mennesket for frihet som i Irak eller resten av verden mot Alle former for diktatorer av tro eller jordisk makt. For han som valgte å møte døden mot den onde og tyranner på jorden fot å sette mennesket fri fra verdens slaveri er med alle undertrykte lidende mennesker i sitt hjerte. Dette er meldingen som skaper skam i Shia hjertene som vender friheten og kjærlighetens mester ryggen idag. Må fred komme til jorden ved å elske din neste. Må ropet til himmelen om at fengsels lenkene må briste så fengselet ikke kan holde dem som elsker mesteren i sitt hjerte. Så er det om Gud vil amen

Anonym sa...

Må det samme skje med denne broder som med dem som ble satt fri ifølge denne menigheten.

House Churchhttp://www.222ministries.org/

Sitat fra siden
House Churches’ as a growing threat and a dangerous phenomenon that is destabilizing the Islamic regime! In the last 18 months over 130 people from the 222 family of churches have been arrested by the regime authorities. We rejoice that all these prisoners are now free.

la fengsel lenkene brytes med himmelens velsignelse