mandag, januar 16, 2012

Irans etterretningssjef kaller evangelisk kristendom 'den mest forferdelige etterretningstjeneste i verden'!

After Heidar Moslehi (bildet), som er sjef for etterretningstjenesten i Iran, kaller evangelisk kristendom 'den mest forferdelige sikkerhets- og etterretningstjeneste i verden'!

I følge iranske medier skal uttalelsen ha kommet på en konferanse i Varamin nylig, med tittelen: 'New Age sekter'. Her ble Irans sikkerhetssjef presentert som en 'fremstående ekspert på kirkesamfunn'!

På konferansen, som skal ha vært for universitetsstudenter, sa Moslehi:

'Vi skulle ikke tillate disse sektene å stille spørsmål ved iransk rettsvitenskap under dekke av mystisisme. De forteller våre ungdommer at Islams Gud er full av vrede og grusomhet, men at kristendommen er full av kjærlighet. I tillegg svarer kristne forkynnere på spørsmål og tvil våre ungdommer har ut fra egeninteresse og forsøker å få dem interessert'.

Han ba også studentene om å studere 'sektenes mystisisme' for å 'avsløre dem og forklare hva sann Islam er'.

Den iranske etterretningssjefen har annonsert en rekke tiltak for å slå ned på husmenighetene i landet, og knuse den kristne tro. Dette til tross - vekkelsen blant iranere brenner som aldri før, både i Iran og mange andre steder i verden.

1 kommentar:

Broder i Kristus sa...

Gode tegn på at Gud røre ved folket når frykten kommer over dem nå. Gud tåler ikke faraoer i noen form for tro som trykker eller forfører ,være seg den ene eller andre religionen som misbruker makt. La Gud jobbe uten at vi sender annet en kjærlighet til alle hjerter i Iran ,så hjertene tiner og lyset kommer frem.