søndag, juli 22, 2007

BE!


VG nett melder at Taliban har bestemt seg for å drepe de kristne sørkoreanske hjelpearbeiderne kl. 16.30 i dag, hvis man ikke etterkommer Talibans krav. I går ble det kjent at en tysk hjelpearbeider som var kidnappet, var drept. Jeg vil innstendig be om at bloggens lesere blir med på en bønnekamp for disse sørkoreanerne. Vi vet at mange tusener i Sør-Korea ber for dem, sammen med kristne verden over. La oss bruke denne søndagen til å være med på å be vi også. Husk også på deres familier.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dette skal jeg selvfølgelig være med på!

Noe som kan gi et lite håp er at etter hva jeg har forstått så bestrides det at denne tyske hjelpearbeideren ble drept, men at han derimot døde naturlig av hjerteattack, og sa de at de hadde drept han.

Gud kan gjøre hva han vil uten at vi ber om det, men jammen hjelper det om Guds folk samler seg og ber!


Mvh.
Lars

Bjørn Olav sa...

I følge VG Nett er fristen nå forlenget med 24 timer. Løslates ikke fengslede Taliban soldater innen denne fristen, truer Taliban med å drepe de sørkorenske hjelpearbeiderne.

Det gir oss mer tid til å be. Be om at de som leter etter dem får visdom og innsikt, og at alle kan slippes fri. Be også for familiene