fredag, juli 27, 2007

Forsett å be for gisslene i Afghanistan!



Gisseldramaet i Afghanistan er inne i en veldig kristisk fase i dag. La oss fortsette å be for de sørkoreanske gisslene. Mange av dem skal være svært syke. Kvinner og menn holdes visstnok hver for seg, slik at de ikke skal vite om hverandre.

Som kjent er et av gisslene myrdet. Det var ungdomspastoren i menigheten hvor de 23 sørkoreanerne kommer fra, Bae Hyung-kyu (42) Han ble myrdet på fødselsdagen sin, og ble funnet med 10 kulehull i hode, bryst og mage.

Det groteske drapet på denne ungdomspastoren viser til fulle hva Taliban står for. La oss når vi ber for de 23 sørkoreanerne, huske på å be for Afghanistan også. For en god del år siden deltok jeg på en stor misjonskonferanse i Tyskland, kalt Love Europe, i regi av Operasjon Mobilisering, og da traff jeg et team som arbeidet inne i dette krigsherjede landet, med alle sine krigshøvdinger. Det gjorde et sterkt inntrykk på meg. Teamets medlemmer hadde latt skjegget gro, og var kledd i typiske klær for området. Landet med sine 22 millioner innbyggere, har i følge bønneboken "Operation World", ca 3000 kristne, men det er ingen "synlig" kirke i landet. Dette er undergrunnskirken, selve martyrkirken. Den mest strategiske måten å gi landet evangeliet på er gjennom radiosendinger. Både Far East Broadcasting Association og IBRA har sendinger til landet. La oss be spesielt for dette arbeidet, og for de få kristne i landet, at de må få styrke og være tro mot Jesus.

Ingen kommentarer: