lørdag, mai 29, 2010

Bokprosjektet og bønnekapell i rute

Min kjære datter tok sin far med ut på luftetur i det fine været i dag! Dermed fikk også vår Wheaton terrier, Poirot, en etterlengtet snusetur.

Det gjorde godt for alle tre. For det blir en del timer foran dataskjermen i disse dager. Bokmanuset må være ferdig senest neste søndag, men det skal jeg klare. Jeg merker at mange er med i bønn for dette! Takk skal dere ha. Fortsett, fortsett, til vi er i mål. Jeg trenger bønnedekning for dette. Be om at jeg må ha helse til å kunne nå målet. Går alt etter planen skal boken foreligge til Oase-stevnet i juli. Be for han som skal brekke om sidene, for trykkeriet og for forlaget.

Det skal bli veldig spennende å se hvordan denne boken vil bli mottatt. Mange har spurt etter den i ulike sammenhenger. Det er jo ikke så mye som er skrevet om Jesusbønnen på norsk.

Ellers arbeides det med å få på plass et interimstyre for det økumeniske bønnekapellet som innvies neste søndag av Peter Halldorf. Det er kommet inn en del gaver, som vi er veldig takknemlige for. Til dere som har gitt penger til dette: Det kommer et takkekort om ikke så lenge i posten. Takk til alle dere som både gir og ber for dette. Når interimstyret er på plass, skal jeg presentere det her på bloggen.

Bildet er tatt av Benedicte, mens vi går den såkalte Mjøspromenaden.

1 kommentar:

leins sa...

Hei Bjørn Olav!

Det var et godt bilde av deg, der du går ute med hunden i Guds fantastiske natur.
- Det lyser en fred over bildet.

Når det gjelder bokprosjektet, kom jeg disse ord fra GUDS ORD i hu:

"Og jeg er FULL VISS på dette at han som begynte en god gjerning i dere (deg, vil fullføre den ...."
(Fil.1,6).

Ønsker deg deg en velsignet og fredfull arbeidsdag i Guds nåde!