tirsdag, mai 11, 2010

Nydelige nattverdsett til bruk i kirker eller husgrupper til salgs

I forbindelse med artiklene jeg har skrevet om nattverden, eller brødsbrytelsen som jeg liker å kalle dette hellige måltid, har jeg fått flere spørsmål om hjelp til hvordan nattverden kan feires i husfellesskap eller bibelgrupper. Vi leser jo i Apgj 2,46 leser vi at "i hjemmene brøt de brødet".

Jeg husker at Edin Løvås sa en gang, at når vi feirer nattverd bør vi også gjøre det på en vakker måte! Han etterlyste også en skikkelig kalk som det kunne helles fra. I 1.Kor 10,16 om "velsignelsens kalk". Jeg har lenge lett etter noen som produserer vakker og brukervennlig keramikk til slikt bruk, og her om dagen fortalte en venn av meg som er keramiker at han lager slike nattverdsett. Han sendte noen bilder over slik at jeg kunne få se nærmere på dem. Et av settene ser du avbildet her.

Nå hører det med til de ytterst sjeldne tilfellene at jeg reklamerer for noe som helst på denne bloggen. Men innimellom gjør jeg noen få unntak. Som dette. Jeg tror nemlig at disse nattverdsettene kan være med på å skape den vakker ramme rundt selve nattverdfeiringen, enten det skjer i kirkerommet, i husgruppene eller i en bibelstudiegruppe. Det ligger skikkelig håndverk bak og prisen er ikke avskrekkende.

Om du skulle ønske ytterligere informasjon eller komme i kontakt med keramikeren som lager dem kan du ta kontakt med oss. Skriv gjerne til oss på:

pilegrimskommuniteten@yahoo.com

Så formidler vi kontakt. Jeg gjør oppmerksom på at vi ikke har noen provisjon av salget, dette er kun videreformidling av informasjon til den eller de som ønsker å kjøpe slike nattverdsett. Om du ønsker informasjon om hvordan man kan feire nattverd i en husgruppe, ta gjerne kontakt om dette også.

Ingen kommentarer: