torsdag, mai 27, 2010

8000 besøkte Taize mellom Kristi himmelfart og pinse

I tiden mellom Kristi himmelfartsdag og pinse har 8000 mennesker gjestet Taize. Blant dem var det noen som kom virkelig langveisfra. En gruppe med 20 prester fra Hong Kong hadde funnet veien til Taize-kommuniteten. Blant gjestene var det folk fra Pakistan, New Zealand, USA og Argentina.

Mange av deltagerne gav uttrykk for at de ulike seminarene som ble holdt, ble til stor hjelp for dem. Pinsebudskapet ble forkynt gjennom undervisning, lovsang og i samtalegrupper.

1 kommentar:

Anonym sa...

Broder Roger ett forbilde som viser fruktene som gleder Jesus.
Broder Roger startet sitt store arbeide med bønn i ett hus med bare noen få brødre.Det er ingen tvil at det er bønnen å hjerte i broder Roger og brødrene som har brakt denne rike grøde som dem nå høster i Taize store vinhage. Her dyrkes grøden med sang ,bønn og felleskap som åpner for alle som ønsker Guds kjærlighet i sitt liv.
Denne gode oppskrift som virket på Jesus tid som også virker idag, ekte bønnekraft som helligjør stedet fri for sekteriske trosmakter til full høst der alle som tørster kan komme inn i kiren som har høyt tak som strekker seg til slummen der brødrenes hjerter strekker lyset ut å favner jorden ut.
Ja,om vi hadde 12 broder Roger på jorden idag så ville høsten ha mere grøde en våre tanker kan forstå.Broder Roger er en sann vingårds mann i Herrens åker som ser himmelriket vokse over hele jorden der jorden er fruktbar i Bønn og kjærlighet til menneskene som Jesus.
vi har alt å lære av Broder Roger som viser vei for Himmelriket på jorden. La ditt rike komme på jorden som i himmelen. La din skje Gud.
Venn