mandag, mai 31, 2010

Vi gleder oss til innvielsen av Himmelfartskapellet på søndag

Nå er det ikke mange dagene til Peter Halldorf (bildet) kommer på besøk, og vi kan innvie Kristi himmelfartskapellet. Jeg kan ikke skjule min begeistring for dette! For innvielsen av Kristi himmelfartskapellet er svaret på mange års bønner.

Førstkommende søndag har vi i samarbeide med Toten Frikirke invitert prester, pastorer og ledere fra ulike menigheter til en sammenkomst hvor Peter Halldorf skal tale, og hvor det blir anledning til å stille spørsmål. Så - klokken 18.00 blir det en stor økumenisk gudstjeneste med nattverd i Toten Frikirke, og etterpå blir Kristi himmelfartskapellet innviet i en høytidelig seremoni. Halldorf taler i forbindelse med gudstjenesten, og det er han, sammen med en del prester og pastorer som vil stå for innvielsen av kapellet. Om alle ting legger seg til rette vil jeg samtidig tas opp som medlem av kommuniteten på Bjärka Säby. Denne økumeniske kommuniteten har for tiden 66 medlemmer og 35 noviser.

På bloggen vil vi presentere bilder fra høytideligheten. Det arbeides nå med å få på plass et interimstyre for Kristi himmelfartskapellet. Navnene på hvem som blir sittende i dette styret blir offentliggjort på søndag. Vær gjerne med på å be for dagen.

1 kommentar:

SF sa...

Välkommen till kommuniteten! Vi kanske ses på Bjärka någon gång? Var ligger det här kapellet i förhållande till Oslo?
//Allt Gott! Maria