torsdag, mai 20, 2010

Britisk politi frafaller tiltale om homohets

Politiet i Workington i Storbrittania har tatt til fornuft. Tiltalen mot den 42 år gamle gatepredikanten, Dale McAlpine, som jeg har skrevet om på bloggen tidligere, er frafalt. Som kjent ble Dale McAlpine arrestert i forbindelse med at han leste fra Bibelen på åpen gate, og sa at homoseksualitet er synd. På bloggen har jeg offentliggjort en film som ble tatt opp med skjult kamera, som viser hva som skjedde under arrestasjonen.

Selv om anklagene mot Dale McAlpine nå er frafalt vurderer McAlpine, som tilhører en baptistmenighet i Workington, å gå videre med saken for å forsikre seg om at noe lignende ikke skjer igjen. Dale McAlpine har drevet med gateevangelisering i Workington i mange år. Dette er første gang han blir arrestert.

Tilfellet Dale McAlpine er ikke enestående i Storbrittania de siste årene. Nylig ble også en amerikansk gatepredikant arrestert for det samme.

Gjennom bloggen: http://www.martyrkirkensvenner.blogspot.com til å følge nøye med på hva som skjer med hensyn til religionsfriheten i Storbrittania fremover.

Se også:

http://www.vl.no/verden/article22934.zrm

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=212877

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej igen Broder Björn!! det var fint att det forfarande råder rättvisa i det turbulenta England.

Världen idag - har också skrivit om detta- annars så är detta en totalt censurerad glädjande nyhet bland profan sekulärmedian i Sverige till 98%

2010-05-17 11:15
Engelsk gatupredikant slipper åtal
Åtalet mot den man i England som förklarat att homosexualitet är synd, läggs ned.

http://www.varldenidag.se/index.php?option=com_content&task=view&id=7670&Itemid=98

Mvh JIMMY.