søndag, mai 23, 2010

Samarbeide om verdensvid misjon og bønn

Youth with a Mission - eller Ungdom i Oppdrag - fyller 50 år i år. Ungdom i Oppdrag er en bevegelse født i bønn, og nå kobler den seg sammen med en annen bevegelse født i bønn - International House of Prayer. Slikt blir det eksplosiv evangelisering av!

Dagen/Magazinet kunne i sitt helgebilag "Velsignet helg" i går fortelle om grunnleggeren av det internasjonale bønnehuset i Kansas City, Mike Bickle, som ganske nylig besøkte grunnleggeren av Youth with a Mission, Loren Cunningham, på Hawaii.

Ungdom i Oppdrag driver i dag arbeid på mer enn 1000 steder i over 150 land, med nærmere 1600 mennesker i staben. Bønnehuset i Kansas City som har mennesker som ber 24 timer syv dager i uken året igjennom, har forpliktet seg til å be for arbeidet til Ungdom i Oppdrag. Overalt hvor Ungdom i Oppdrag arbeider vil dette bli dekket i bønn. I tillegg har det internasjonale bønnehuset besluttet at de vil støtte misjonsarbeidet til Ungdom i Oppdrag.

- Enhver by eller nasjon eller prosjekt dere går inn i, vil vi dekke med bønn. Dette er ikke bare en broderlig oppmuntring. Det er en dypt alvorlig forpliktelse og vi holder oss oppdatert til enhver tid om hva som skjer verden over i arbeidet deres, sa Mike Bickle i forbindelse med samlingen på Hawaii.

Han la til:

- Jesus linket enhet i kirken til evangeliseringen av folkeslagene. Vi kan gjøre noe sammen som vi ikke greier alene. Jeg tror Jesus kommer med en ny enhet slik at alle gavene i Hans kropp i alle folkeslag i alle generasjoner, fungerer sammen. Guds kjærlighet kan bare fullt ut forstås i dette fellesskapet.

Det skal bli veldig spennende å følge dette nye samarbeidet framover. Det er så flott at en misjonsbevegelse og en bønnebevegelse kobles sammen på denne måten.

På bildet ser vi Loren Cunningham sammen med Mike Bickle.

2 kommentarer:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Bjørn Olav sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.