torsdag, desember 11, 2014

SISTE: En slektning av Saeed Abedini besøkte ham i fengslet i Iran i går

I dag har jeg virkelig gode nyheter å meddele bloggens lesere!

I skrivende stund har jeg nettopp mottatt en melding fra kona til den fengslede iransk-amerikanske pastoren, Saeed Abedini.

Naghmeh Abedini forteller at hun har fått vite at en slektning av familien fikk tillatelse til å besøke Saeed i fengselet i går.

'Det er virkelig et stort bønnesvar', skriver Naghmeh og legger til: 'Det er så godt å vite at noen har fått besøkt ham før jul, og jeg kan få litt informasjon om hva som skjer med ham. Herren har vært så nådig mot meg og gitt meg en tidlig julegave!'

Naghmeh forteller at slektningen har kunnet fortelle Saeed om de tomme tallerkenene som ble satt fram i mange hjem på Thanksgiving, for å huske på Saeed som sitter i iransk fangenskap på tredje året. Han ble djupt berørt og oppmuntret av dette.

Slektningen kunne også fortelle at Saeed fortsetter å ha mye smerter, og ber om vår forbønn. Saaed fortalte at han merket Jesu nærvær påtagelig, og at han var sikker på at da var det noen som ba for ham.

Naghmeh skriver at hun gruer seg for julen. Den er den tredje julen at Saeed sitter fengslet i Iran. Det er fortsatt mye usikkerhet om hva som skjer med ham. Hun takker for fortsatt forbønn, og skriver at Jesus aldri har sviktet eller forlatt oss.

Ingen kommentarer: