torsdag, november 05, 2009

Ukrainas statsminister Julia Tymosjenko på privat besøk i Jerusalem


Ukrainas statsminister, Julia Tymosjenko, var nylig i Israel. Reisen var etter hennes eget ønske og betalt av henne selv. Blant annet besøkte hun Vestmuren, eller Klagemuren, som den også kalles. (Se bildet) I ukrainske medier har hun ved ulike anledninger uttalt at han setter pris på å oppsøke hellige steder som er forbundet med Jesus. Gode venner av meg som arbeider blant funksjonshemmede i Ukraina, fortalte meg i går at statsminister Tymosjenko har uttrykt stor glede over at kristne engasjerer seg for de som har slike livsutfordringer og har selv bidratt til å fremskaffe en tomt for oppføring av spesialtilrettelagte leiligheter.

Nylig arrangerte også Livets Ord sin årlige troskonferanse i byen Donetsk, og statsminister Tymosjenko sendte da en personlig hilsen til konferansedeltagerne der hun ønsker at "Herrens nåde skal gi dere øket styrke og inspirasjon.

Du kan lese hele hilsenen her:

http://www.livetsord.se/default.aspx?idStructure=8592

La oss be for den vanskelige jobben Julia Tymosjenko har som statsminster i et land med så mange store behov og utfordringer Ukraina har.

Ingen kommentarer: