onsdag, november 25, 2009

Tre sentrale ledere innen Sørstatsbaptistene rammes av kreft - la oss be for dem


Johnny Hunt, den nye presidenten for Sørstatsbaptistene har fått beskjed om at han har prostatakreft. 57 år gamle Hunt vil innlegges på sykehuset og starte behandlingen mot kreften i januar. Hunt ble valgt til president for Sørstatsbaptistene i 2008. Han er også pastor for First Baptist Church i Woodstock i Atlanta.

Johnny Hunt er den tredje lederen innen Sørstatsbaptistene som rammes av kreft denne høsten. O.S Hawkins, president for GuideStone Financial Resourses fikk diagnosen prostatakreft i august, og Jack Graham fikk samme diagnose i juli. Graham var tidligere president av Sørstatsbaptistene, og er i dag pastor for Prestenwood Baptist Church i Plano i Dallas området.

Hunt, som gikk ut med opplysningene om sin helsetilstand i en pressemelding i går, sier at han er takknemlig for at kreften er oppdaget i et tidlig stadium. Han er ved godt mot.

Vi ber våre lesere ta med disse tre lederne innen Sørstatsbaptistene i sine forbønner. Må Herren vår lege helbrede og reise dem opp igjen. De trengs sårt i en tid som vår.

Ingen kommentarer: