torsdag, november 05, 2009

Fremmed ild i svensk kirke - åpner for okkult praksis

Så måtte også dette komme: En menighet tilhørende Den svenske kyrkan arrangerte i går en messe hvor de blandet sammen elementer fra New Age. Når alt kommer til alt er dette bare en naturlig konsekvens av en kirke i fritt fall. Når frafallets sluser åpnes, åpner kan også opp for demonisk innflytelse.

Det var i går kveld at den første såkalte "kristne" messen med "Oneness"-blessing ble holdt i Engelbrektkyrkan i Stockholm. Den kvinnelige presten, Louise Linder, som sto for sceansen kaller det hele "jättespennande och fantastisk". Oneness-blessing kalles også Deeksha og beskrives som en energioverføring. Opprinnelsen for dette er India, fra en guru som heter Sri Bagavan.

Nylig var Louise Linder og en gruppe svenske prester i India for å lære seg til å bli "givere" av en slik "Oneness-blessing". På dette ukeslange kurset i India fikk deltagerne gjennom meditasjon og ulike øvelser, "en øket bevissthet om at jeg som individ er ett med meg selv, Gud og alle andre", forteller Louise Linder til svenske Dagen.

At det ikke ringer en bjelle for en gruppe lutherske prester som sier noe slikt? Men så langt har altså frafallet fra den sanne troen kommet i vårt naboland. Det vil ikke forundre meg om vi får se det samme i Norge. Sverige pleier å være litt foran i tid, så kommer vi sakte, men sikkert, etter.

De svenske prestene burde sette seg ned å lese Luthers lille katekisme, for det er tydelig de har sluttet å lese Bibelen. I Guds 10 bud står det jo så klart og så tydelig for alle som kan lese:

"Du skal ikke ha andre guder enn Meg." (2.Mos 20,3)

Tar de Bibelen sin frem igjen kan de lese 3.Mos 10,1-3a:

"Nadab og Abihu, Arons sønner, tok hver sin ildpanne og la ild i dem. Da la røkelse på ilden og kom fram med fremmed ild for Herrens ansikt. Dette hadde Han ikke befalt dem å gjøre. da fòr det ut ild fra Herrens ansikt og fortærte dem, og de døde framfor Herrens ansikt. Moses sa til Aron: Dette er det Herren som har talt da Han sa: Alle de som kommer fram for Meg, skal holde Meg hellig."

De svenske prestene som har vært ansvarlig for det som skjedde i Engelbrekts kyrkan har pådratt seg en stor skyld. Ikke bare har de latt seg selv forføre, men de drar også andre med seg inn i frafallet og fører dem inn i okkult praksis. Det er bare en eneste vei ut av dette: Omvendelse!

Det skal bli spennende å se om dette får noen konsekvenser for disse svenske prestene, og om noen av biskopene, som skal føre tilsyn blant annet i lærespørsmål, griper inn?

Les mer her:

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=191963

Bildet er tatt ved en annen anledning hvor "Oneness-blessing" ble utført.: Dagen.se

10 kommentarer:

Anonym sa...

Dette er jo groteskt. For en stund tilbake kunne jeg ikke forstå hvordan alle verdensreligionene skulle kunne smelte sammen til en, men nå ser vi jo tydelig konjukturene av dette.

Jeg tror vi går inn i en tid hvor mørket tiltar, men hvor også Guds herlighet skal tilta over Hans barn. Jeg tror skillelinjene vil bli klarere. Jeg må si jeg gleder meg til dette. Jeg gleder meg til at Guds sanne menighet skal renses og lutres slik at Gud virkelig kan begynne å utøse sin kraft over oss.

SÅ på den ene side ser vi et veldig frafall, men på den andre side ser vi at mennesker virkelig innvier seg for Herren.

Må vi være blant dem.

Gud velsigne deg Bjørn

MT

Anonym sa...

Enig med MT. Dette er virkelig groteskt.Hvilken tid vi lever i.Dette er virkelig frafallets tid.

Anonym sa...

David Wilkerson forutså nakendans i kirken. Det kommer nok snart det også. Er det virkelig ingen grenser for hva prester kan tillate seg? Disse skulle jo føre folk på den rette veien. I stedet er de blinde som leder blinde.

Anonym sa...

Det er vel ikke lenge før en viss norsk prinsesse holder healing og englekurs i en norsk kirke.
Ole Anders

Karin sa...

Tack BjornOlav,för att du tar opp detta! Det är väl detta som vi har förstått skulle ske i Sverige,när nu denna lag har bestämts,att viga samk.å kalla detta för äktenskap.Det öppnar dörrarna till detta okulta,som nu är på väg in i De Svenska kyrkorna!
I vår vlt tidning fick jag idag insänt en ny insändare,där jag frågar hur en del präster och Weijrud så helt kan gå ifrån Guds Ord!
"Närmare Gud till Dig,Närmare Dig!!"
Det är det enda som gäller för oss nu,i denna avfallets tid!
NÄRA NÄRA JESUS!

Bjørn Olav sa...

250 mennesker skal ha deltatt på denne messen, hvor det også ble feiret nattverd. Hvilken vanhellig blanding!

Bjørn Olav sa...

Jeg glemte å nevne at denne okkulte messen skal feires en gang i måneden. Når griper biskopene inn?

Anonym sa...

Dette er tragisk! Forfallet er stort. Hvor skal det ende?

Stener

SF sa...

Det man undrar är ju varför man som präst känner att man behöver åka till Indien och besöka någon Guru för att lära sig detta när förbön och väsignelse i Jesu namn är något man med självklarhet borde praktisera och något som finns väl beprövat i den egna traditionen. Det är precis som man förlorat tron på det fantastiska man redan har och istället måste leta efter något annat// Maria

Pauseknappen sa...

Det er bra du informerer om dette som skjer, og jeg tviler ikke på at disse okkulte tingene også kommer til Norge. Vi ser allerede mange tegn på okkulte ting som kristne miljøer tar inn i sine menigheter i Norge.

Ville bare legge ved en link til en veldig god nettside som skriver om det samme som deg i denne bloggen: http://bibelfokus.se/tecken6

Anbefales å lese.
Guds fred!