mandag, november 02, 2009

70 frelst i evangeliseringsaksjon i Ukraina


23.-25 oktober holdt Baptistmenigheten i Cherkassy og baptistmenigheten i Zvenihorodka i Ukraina en utadrettet evangeliseringsaksjon, hvor over 70 mennesker kom til tro på Herren Jesus som sin Frelser. Flere av dem var unge studenter ved høgskolene. Menigheten i Zvenihorodka ble for en tid tilbake grunnlagt som et resultat av en evangeliseringsaksjon.

Baptistmenighetene i Ukraina er kjent for sin utadrettede virksomhet. Det fører da også til at mange kommer til tro gjennom det frimodige vitnesbyrdet til uredde vitner, som gjerne går på husbesøk, driver gateevangelisering og sprer kristen litteratur.

Alt det vi drev med for noen år siden, men som stort sett er blitt nedlagt. Når var forrige gang vi var ute i samme ærende? Mens menighetene i Ukraina vokser, skjer det motsatte i våre sammenhenger. Og vi forstår ikke hvorfor!

Bildet viser inngangspartiet til en av baptistkirkene i Cherkassy området av Ukraina.

4 kommentarer:

SF sa...

Hej! Jag fick reda på din blogg av en annan norsk broder i kommuniteten på Bjärka Säby. Det jag läser gör mig väldigt glad. Tack för alla tankar och erfarenheter du delar! All välsignelse //Maria (Signe är ett av mina andra namn som jag använder i bloggsammanhang)

Anonym sa...

Over døren, på bildet, står det en tekst: Христос Воскрес. På Norsk: Kristus er oppstått.

Mvh.: Birgir

Bjørn Olav sa...

Signe

Så hyggelig at du skrev, og så fint å bli kjent med noen av kommunitetens medlemmer. Jeg var sammen med Peter Halldorf for kort tid siden, i forbindelse med et seminar hvor vi begge var talere. Om ikke så lenge tar jeg turen til Bjärka Säby, så kanskje vi møtes. Jeg håper det.

Bjørn Olav sa...

Takk Birger. Hvilken flott tekst over et inngangsparti.