mandag, desember 07, 2009

Et alvorlig budskap til Norges kristne - må leses! Del 3 av 3


Her følger tredje og siste del av Dale Andersons undervisning på Grimerud. Jeg gjør samtidig oppmerksom på at januar 2010 er fastemåned for Norge.

Norge er i et veikryss. Det er som dere lever under et dekke og ser ikke klart. Det er tid for å omvende seg - ellers vil dere miste lysestaken, miste oljeressursene, miste rikdommen. Dere vil få det som virkelig er på innsiden: ufruktbarhet, tomhet. Dette er ikke Guds hjerte for deg. Han har noe annet. Du må ha et øre som hører. Du må til Ham på en måte som Han ønsker. Gå tilbake til din første kjærlighet, omvend deg fra falsk lære og falske profetier, og dem Ham gi deg sanne sønner og døtre som opererer i en sann profetisk ånd, som elsker sin Herre Gud med hele sitt hjerte, sinn, sjel og kraft, og som kommer til Jesu Kristi kors. Han er fredsfyrsten. Han er den eneste som kan bringe fred. Antikrist kommer snart - falsk fred. Vil du peke på ham, eller vil du si at han er et dyr fra helvete, eller vil du peke på Jesus Kristus? Valget er ditt. Jeg har en så sterk byrde for denne fasten, og jeg kaller deg: Fra denne kvelden av: Kall din familie, selv om de bor i en annen nasjon, kall dem til bønn og faste. Jeg reiser hjem til Kansas City. Jeg føler byrden til å bære denne fasten sammen med dere i januar. Og så ofte som jeg kan vil jeg kalle bønnerommet i Kansas City til å be og faste sammen med dere. Dere er i et veikryss. Dere er plassert på riktig sted. Det er et godt sted. Hvis dere har ører til å høre med vil det bli et enda bedre sted. Men hvis du lukker dine ører og gjør din nakke stiv, vil Herren begynne å arbeide mot deg på en tydelig måte, som vil innebære å ta bort din lysestake for verdens nasjoner.

Hvorfor har Nobelkomiteen gitt fredsprisen til Obama - et falskt fredsvitne! Herren har allerede gitt dere et vitne. Dere har salvet vår president. Men han er et falskt fredsvitne. Dere har nettopp godkjent ham som en budbærer av fred, men det er bare falsk vind i hans ånd. Han bærer ikke et tydelig budskap om Jesus Kristus. Det kommer forvirring ut av hans munn. Jeg ber mye for ham at Gud skal lede ham med visdom og forstand. Men dere har sagt at han er en budbringer av fred. Min venn, det er mange på jorden i dag som undres på hvorfor dere kan gjøre noe slikt. Jeg er sikker på at mange av dere i salen undrer dere. Men dette er et budskap til dere: Nobelkomiteen bærer et falskt budskap om Gud. Gud er vred over dette. Gud tilbyr barmhjertighet, hvis du er villig til å lytte til Ham. Hvis du vil komme til stedet av faste og bønn, så vil du finne at Han har noe annet for dere. Dette er noe av grunnen til at Han kaller dere til faste og bønn i januar 2010.

14 kommentarer:

leins sa...

Knalltøft og ransakende budskap!

Jeg ble dypt grepet!

Anonym sa...

Jeg er også dypt grepet og kjenner uro i min ånd for land og folk. Og for meg selv. Vi trenger Nåde for å ha vår sak med Gud i orden.
karin

Anonym sa...

Tøft budskap joda, men det kunne vært langt mer ydmykt.

Personlig er jeg uenig med tildelingen, og jeg kommer til å delta på demonstrasjonen mot fredspristildelingen på Torsdag.

Men jeg synes denne personen går litt vel langt i å uttale seg på Guds vegne, og jeg er vel veldig spørrende til om det ikke like mye er Dale Anderson, som Gud som taler i denne teksten.

Det profetiske budskapet her er jo ikke minst litt vel pompøst, og bæret frem med en litt Hollywood-aktig "Guds stemme".

Mvh.
Lars

Bjørn Olav sa...

Lein og Karin

Ja, dette er et budskap til Norge, rett inn i vår egen virkelighet. Og det er alvorlig, slik vårt lands situasjon er svært alvorlig. Nå trenger vi virkelig å søke Herren for dette landet vi er så glad i, og som Han også elsker. Problemet vårt er at vi har fjernet oss så til de grader fra Gud.

Bjørn Olav sa...

Kanskje vi burde være litt mer ydmyke og ta imot budskapet, Lars. Situasjonen i vårt land er nå så alvorlig, at om ikke vi som kristenfolk bøyer våre knær, ydmyker oss og bekjenner vår synd, er jeg redd Herren kommer med dom. Jeg er faktisk mer redd for det, enn jeg er for at Anderson er amerikaner.

Anonym sa...

Budskap ti USA kristene.

Jesus ser predikanter som holder store tv show med lette løsninger på å ønske seg stor rikdom og lykke i verdens ånd.Jesus ser Kristene ledere som sier kjør på med kull og olje for vi har ike ansvar for jordend bare komunisten Obama som vil ha felles rettigheter til sykehus så fattige kristene kan få hjelp .
Jesus ser at dem elsker våpen og hyler på Obam at dem ikke skal få skyte sin neste i selvforsvar selv om barna kan ta våpenet på skolen å leke.
Dette landet som alt er rammet av fatigdom og nåd over mangel på arbeide skal være en skrekk for verden.
Jesus ser ett lys komme fra Norden fra dem som våger å vise verdens sanne broderlige lys som frelser alle.
Jesus ser at vi tar fra vår oljekanne i motsetning til Usa å gir til dem fattige i verden.
Det eneste Jesus er misfornøyd med i Norge er lunkene kristene som ikke gir sitt hjerte i bønn for verden.

svnyborg sa...

hei, var det ingen som kunne fortelle predikanten at Jesus kom med det glade budskap?? Alvorligheten sto Moses for, han produserte blod og bot, jesus fikset vin og sang. Spre det budskapet dere, da kan dere feste istedet for faste.

Bjørn Olav sa...

Hva kommer det da at de første kristne fastet? Menigheten i Antiokia, som i all hovedsak besto av hedningekristne, fastet. "Mens de tjente Herren og fastet ..." (Apgj 13,2)

Hva kommer det av at Jesus også fastet, og sa: Dette slag drives ikke uten ved faste ...?

Du har nok misforstått veldig om du tror Jesus avskaffet fasten.

Bjørn Olav sa...

Og hva gjør du med apostelen Paulus, som flere ganger forteller om sine faster. I 2.Kor 11,27 kan du lese: "ofte i faste". Hadde Paulus misforstått han da?

Haavard sa...

En kan tenke at advarsel-profetier tilhørte Det Gamle Testamentet. Det Nye Testamentet kommer også med advarsels-profeti: Apostlenes gjerninger 11:27-28 I de dagene kom det noen profeter ned til Antiokia fra Jerusalem. 28 En av dem, som hette Agabus, stod opp og varslet ved Ånden at en stor hungersnød skulle komme over hele verden. Den kom da også under Klaudius.

svnyborg sa...

ja har nok misforstått mye ja, leste en gang at Jesus oppfylte loven og noterte ned en ny en, men det hadde sikkert veldig begrenset effekt.

Bjørn Olav sa...

Det er riktig at Jesus oppfylte Loven, men det betyr ikke at vi skal slutte å be og faste. Hvor har du det fra?

Anonym sa...

Dette oppleves veldig blandet.

Når han snakker om Obama og Nobelkomiteen virker han ganske forvirret på meg. Men så er også ordene fra en preken, ikke en direkete profeti!

Jeg tror ikke Gud dømmer Norge for hvem ikke-troende mennesker i Nobelkomiteen gir fredsprisen til. Visst er det ingen sann fred uten Korset. Og Jesus skulle gjerne fått prisen for meg. Men det strider nok imot Nobels testamente.

Det høres ut som han gjør som en del amerikanske predikanter: å blande egne politiske meninger med hva Gud sier.

Defor er spørsmålet fra Lars om det ikke er like mye Dale Andersen som taler her, helt på sin plass. Vi skal faktisk prøve det som sies. Her tror jeg det var blanda inn en del rart, som ikke Gud bør få skylda for!

Enkelte utsagn om Obama, pakket inn i åndelige ord, vil jeg og karakterisere som lite kristelige. Når en vet hvilke anti-Obama-stemning det er i en del konservative am. miljøer, virker det lite troverdig. Er det vi eller Gud som skal dømme?

Men: Jeg tror absolutt det er riktig å be og faste for Norge - og søke Gud. Det er innpakningen jeg tror er heller menneskelig.

PA

Rune sa...

Be i ånd og i sannhet. Prøv herrens ord, for ham er allmektig. Ransak vår forstand og våre hjerter å se om vi er på rett vei. Åpne våre øyne, og send din vekkelse over oss troende, så vi kan være levende i ånden, så vi kan ha kraft ved ditt ord som går igjennom marg bein legeme og sjel.DA VIL VÅRT LEGEME FORENES I KRISTUS VI ER ETT I HANS LEGEME.BEKJENNE VÅRE SYNDER SÅ VIL VEKKELSEN KOMME OVER OSS TROENDE OG OVER VÅRT LAND.HAM bruker de som er ubrukelige i våre øyne.