fredag, desember 04, 2009

Sverige går foran for å dele Israels land og pådrar seg skyld

Ikke nok med at svenske frimenigheter svikter troskapen mot Guds ord, nå pådrar også Sverige som nasjon seg skyld ved at de fronter et nytt press på Israel med krav om en palestinsk stat med Øst-Jerusalem som hovedstad.

Det er i kraft av å ha formannsvervet i EU at Sverige har fremmet forslaget. Palestina-araberne skal i følge dette forslaget få Øst-Jerusalem, og andre områder som Gud for evig og alltid har gitt til jødene. Det er ikke til å undres over at reaksjonene i Israel er sterke. Yigal Palmor, talsmann for det israelske utenriksdepartementet, sier i en kommentar at EU diplomatiet ensidig lytter til kravene til palestina-araberne.

Når jeg leser om dette tenker jeg på advarselen som gis gjennom profeten Joel:

"For se, i de dager og på den tiden, når Jeg fører tilbake de bortførte av Juda og Jerusalem, da skal Jeg samle alle folkeslagene og føre dem ned til Josjafats dal. Der skal Jeg holde dom over dem FOR MITT FOLK OG MIN ARV ISRAELS SKYLD, FORDI DE SPREDTE DEM BLANT FOLKESLAGENE, OG FORDI DE DELTE OPP MITT LAND. De har kastet lodd om Mitt folk, de gav en gutt som betaling for en horkvinne, de solgte en jente for vin, så de kunne drikke." (Joel 3,6-8)

Gud, se i nåde til Sverige og Norge.

2 kommentarer:

leins sa...

Det er blitt populært å løfte på Jerusalem. Norge har desverre prøvd, og prøver fortsatt å hive seg med i hylekoret med en delinga.
Det vil aldri lykkes! - Han slumrer eller sover ikke. Israels vokter.-

I følge Sakarias (12,3) er det ikke så lurt. At verdslige folk (regjeringer) løfter - er ikke så vanskelig å forstå. De kjenner ikke Guds Ord, og løftene til jødene.
Men at Guds folk prøver sin "styrke" å løfte på denne steinen,
er helt uforståelig. Guds Ord står svakt blant de som påstår å "kjenne" Bøkenes Bok.

Mens Guds Ord er som et tveegget sverd. Det slår tilbake.

"Såre seg selv" sier Sakarias.

Bjørn Olav sa...

Ja, her er du inne på noe vesentlig, leins, i forholdet mellom Israel og nasjonene. Gud vil holde nasjonene ansvarlig, og dømme dem i forhold til det de har gjort not jødene og Israels land.

Ja, disse politikere og disse nasjoner vil "såre seg selv", de vil forløfte seg, skade seg selv, og dra dom over seg selv.