onsdag, desember 09, 2009

Be for Brita - firebarnsmamma med alvorlig kreft

Vanligvis legger jeg ikke ut slike bønneemner som dette, men nå gjør jeg et unntak. Brita Helmersen (til venstre), kona til Pål Helmersen, gode venner av vår familie, er rammet av kreft enda en gang. I fire lange år har Brita, som er mor til fire flotte barn på 6, 8, 11 og 14 år kjempet iherdig mot kreftsykdommen. Hun har gått igjennom radikal kirurgi til nærmere 50 doser med cellegift.

7. desember - på fødselsdagen sin - ble hun innlagt på sykehuset igjen. Det har vært noen tøffe dager etterpå. Nye cellegiftbehandlinger står for tur, kanskje også kirurgiske inngrep.

Flere har følt at de skal bruke dagen i dag til å be og faste for Brita. Er du med? Vi håper at riktig mange kan bli med på denne bønneinnsatsen!

Det er opprettet en egen Facebookside for Brita, her skriver hennes mann:

"Kanskje er det et helt spesielt mulighetens vindu som åpnes nettopp i morgen? Kanskje er dette din unike mulighet til å bli med på å forløse et livsforvandlende mirakel - svaret på tusener av bønner - en ny vår og en herlig fremtid for Rebekahs, Mathias', Saras og Andreas' umistelige mamma!?"

Er det noe jeg virkelig ønsker meg til jul så er det at Brita skal bli fullstendig helbredet! Hun som er en slik velsignelse for sin kjære mann og sine barn, og for alle oss andre som har det store privilegiet å kjenne henne.

Facebooksiden heter: Vi som støtter Brita i kampen mot kreften. I går hadde siden 512 medlemmer. La det bli veldig mange flere!

Bloggartikkelen er publisert med tillatelse av Britas nærmeste familie.


4 kommentarer:

Pål Helmersen sa...

Tusen takk for det flotte bloginnlegget Bjørn Olav! Det varmer hjertet og inspirerer til håp og tro. - En aldri så liten rettelse: Britas fødselsdag var den 6. :o) Takknemlig hilsen fra Pål

Fars Datter sa...

Veldig fint innlegg, Bjørn Olav! :o) Stor takk til deg, og alle andre som støtter Brita og familien! :o)
Hilsen fra Britas svigerinne, Elisabeth

ORK sa...

Kjempefint av deg å publisere dette Bjørn Olav. mvh Odd Ragnar Kjellström

Anonym sa...

Jeg bare bekrefte at jeg en en av de som kjente veldig sterkt at jeg skulle faste og be for Brita i dag. Så det du skriver er en bekreftelse. Guds trådløse nettverk virker! Sammen kan vi trenge oss inn på Gud, forløse helbredelsens kraft over Brita, og sørge for at sykdommen nå må miste sitt grep en gang for alle. Gud velsigne dere alle!