mandag, august 16, 2010

Norea radio med nye evangeliseringstiltak

Takk Gud for Norea radio! Fra nyttår starter de opp Internettkirken. Målgruppen er mennesker i aldersgruppen 20-39 år. Disse skal nås med evangeliet gjennom internett, og få hjelp til å finne et godt kristent fellesskap. Mer enn ni av 10 i denne aldersgruppen bruker nemlig tid på internett hver dag.

Gjennom internettkirken iKirken.no skal man fokusere på evangelisering og kristen opplæring. Legge til rette for dialog med nettbrukerne, og vise vei til en bibelgruppe eller menighet i nærheten. De som deltar i iKirken.no vil også få tilbud om taler på video og studieopplegg til bibelgrupper.

I presentasjonsbrosjyren skriver Norea Mediemisjon at internettkirken vil være en åndelig matstasjon for noen, og et første møte med Jesus og kristne for andre.

La oss be for dette viktige evangeliseringstiltaket. Det lages også en introduksjonspakke til de som er nye på himmelveien. Denne startpakken inneholder bibelsk veiledning og noen gode råd med på veien, en DVD med vitnesbyrd og gode råd fra andre som allerede har tatt de første stegene på veien sammen med Jesus, og en kort og enkel innføring i hva det vil si å være en kristen.

Ingen kommentarer: