onsdag, august 18, 2010

Våre venner i Arizona er kanskje på flyttefot


Mine anabaptist venner fra Tucson i Arizona, USA er blitt besteforeldre. Isaiah Don ble født 26.juni. Hans far, Patrick, er sønnen til Don og Michi Murphy. Sønnen og hans familie er bosatt i James Valley Colony i Manitoba i Canada, en hutteriansk kommunitet. James Valley er et godt sted for barn å vokse opp. Her lever de trygt og beskyttet. Det var en stor glede for familien Murphy å få være sammen og kunne feire Isaiah Don.

Etter å ha vært der dro Don og Michi til Spokane i Washington, for å besøk en kommunitet knytet til hutterianerne der. Den ligger i Schoonover. Don og Michi opplever at det er ensomt for dem å bo hvor de nå bor i Arizona, hvor de er avskåret fra fellesskap med likesinnede. De ber nå om de skal flytte nordover til en av kommunitetene Hutterianerne har der, og ber oss om å be om at de skal få se hva som er Guds vilje for dem.

På bildene ser vi Don sammen med barnebarnet Isaiah Don. På det store bildet ser vi Michi helt til høyre, sammen med kvinnelige medlemmer av kommuniteten i Schoonover.

Ingen kommentarer: