søndag, august 15, 2010

Den Hellige Ånd bor i oss

I dag lar jeg Watchman Nee (bildet) få ordet. Hans utgangspunkt er 1.Kor 6,20:

"Gi derfor Gud ære i deres kropp og i deres ånd, for begge hører Gud til."

Det var hundrer av telt i Israels leir, men det var ett av dem som var forskjellig fra alle andre. I de vanlige teltene kunne du gjøre hva du ville, spise eller faste, arbeide eller hvile, være glad eller alvorlig. Men dette andre teltet innbød til ærefrykt og respekt. Når du nærmet deg det, gikk du umerkelig litt saktere, og når du sto rett framfor det, bøyde du hodet i alvorlig stillhet.

Hva var det som var så spesielt med dette teltet?

Til det ytre synes det å være laget av høyst vanlig materiale, men inne i det fantes den levende Guds herlighet og velsignelse.

"Eller vet dere ikke at kroppen deres er et tempel for Den Hellige Ånd?"

Har den alvorlige kjennsgjerning gått opp for oss, at ved den nye fødsel, da gjorde selve Gud vårt hjerte til sin bolig?

1 kommentar:

Anonym sa...

Hva hjelper det med alle slag av Gaver fra Gud hvis man ikke pakker dem ut.
Mange kristne er glad for gaven men gaven står med papir på inne i hjerte uten å bli pakket ut.
Jeg er så glad for Gud har gitt meg den hellige ånd i hjerte sier alle men har vi våget å ta den ut av esken å lest bruksanvisningen som ligger ved siden av som er Guds Hellige Ord. Gud ønsker å bli brukt der Han er i hjerte med sin store kjærlighet. Tiden er inne til å slippe Gud fri i hjerte å la han få utvide seg til å favne ale omkring oss .Han venter bare på at du skal si med din frie vilje "Gud bruk mitt hjerte til å la din kraft nå så mange som mulig, jeg overgir min frie vilje til deg så du kan strømme igjennom mitt hjerte så mye som jeg kan tåle" Da i bønn vil du en dag merke at dem flommer fra Gud i hjerte en mektig strøm av kraft fra Han. Da vil du aldri føle deg ensom for Gud selv lar sin kjærlighet virke i ditt hjerte til alle på jorden.

J
eg var i inderlig bønn til Jesus over verdens smerte da Jesus viste meg noe som jeg må dele med deg Bjørn Olav og andre som elsker Jesus.

Jesus løftet meg opp til seg å jeg så Hans vakre dype øyner som har hele Guds kjærlighet i seg. Da jeg kom bort til Jesus sa Han at Han ville vise meg noe som jeg forstod var viktig.
Med ett var jeg over store menigheter i Norge der mange gode kristne var forsamlet til møte. Jesus lot meg få se ned slik Han ser fra himmelen. Da så jeg mange som bare tenkte på sin egen frelse og redning noe som virket egoistisk fra det stedet jeg så det fra hos Jesus.
Men med ett ville Jesus vise meg noe annet i menigheten. Jeg så med ett noen som var syke eller hadde lite penger som var iblant dem alle. Jesus smilte når Han så mot disse i menigheten. Så sa Jesus jeg vil vise deg noe som du skal dele med dine venner på jorden der noen leser denne bloggen. Se Henne og Han som er syk der som ber for verden hver dag sier Jesus som blir kritisert av menigheten at Hun og Han ikke arbeider nok. Hun sa Jesus arbeider for meg så hver 1000kr Hun får i trygd gir jeg Norge 1000 x10 tilbake. Da spurte Jeg Jesus hvordan er dette mulig at landet får penger tilbake som betaling for Hennes arbeide i Guds rike. Da viste Jesus meg hvordan mange som ba for verden som ett arbeide for Han skapte en strøm av overflod inn i Landet og jeg så en stor kiste av gull renne over i landet. Så spurte jeg Jesus men alle sier at oljen skaper alle pengene. Da viste Jesus meg hvordan Norge fikk større hav fra Russland med store verdier for noen ber for Russland som var verdi av milliarder. Han vist meg hvordan overfloden kom fra alle mulige kilder.
Så sa Jesus du vet at jeg bryr meg ikke om rikdom i penger men jeg ville vise hvor stor omsorg jeg har for disse som ofrer sitt liv i bønn på bekostning av å bli rik selv. Fortell dem at jeg ser deres verdi slik menneskene ser verdien av dem som er grådige.

Jeg ble så rørt for jeg føler at det er flere som har valgt å leve i sykdom uten å bli helbredet for dem har ett stort arbeide for Herren som ikke gir penger direkte.
Vit at landet bli velsignet og beskyttet mot ulykker og nød på alle områder av deres bønn.

Jeg ble så inderlig ydmyk over dem som ofret rikdom og helse for Jesus nød i verden.
Broderlig i Kristus