onsdag, august 25, 2010

Lager videoblogg og satser på økt giverglede

Den nyvalgte lederen for Sørstatsbaptistene, Bryant Wright (bildet), har opprettet en egen webside for bønn:

http://www.pray4sbc.com/

Her vil Wright postlegge videoblogger og annet materiale, som vil gjøre det lettere å be mer fokusert og målrettet for Sørstatsbaptistenes store misjonsarbeide verden over.

I sin første videohilsen snakker Wright om den årlige Lottie Moon Christmas Offering, en årlig innsamlingsaksjon hvor pengene skal brukes på offensivt misjonsarbeid. Wright håper det i forbindelse med årets aksjon kan settes rekord. Han siterer et brev fra Kyle Waddell, pastor for Pine Level Baptist Church i Early Branch i South Carolina, som hadde satt seg som mål å få inn 2,000 USD på årets innsamlingsaksjon. Pastor Waddell henvendte seg til menigheten med en utfordring om å gi mer til misjon i forbindelse med julelønningen, og resulatet ble hele 10.000 USD.

Nedgangstider til tross. Sørstatsbaptistenes medlemmer er ivrige givere til misjon. Oppfordringen fra den nye presidenten vil utvilsomt føre til at mange menigheter nå setter seg nye mål for årets store misjonsgave.

Videobloggen til Wright vil oppdateres en gang i måneden. Du vil finne den igjen under "Interessante linker" her på denne bloggen.

Ingen kommentarer: