tirsdag, januar 11, 2011

Menighetsbygget i Burma reiser seg

Det går fremover med byggeprosessen forteller pastor Thaung Ngaih Lian. Nå kles reisverket med vegger i Betania baptistkirke. Menigheten i Burma opplever at stadig nye legges til.

Vinduer og dører er kjøpt inn, og pastor Lian antyder at de kan få gjort ferdig andre etasje også. Men de er avhengige av vår forbønn! Det er fortsatt mange ting som skal falle på plass - ikke minst økonomien, men vennene i Burma vil stå i tro for at deres økonomiske behov skal bli møtt. De mangler ca 15.000 norske kroner på å være i mål. Et forholdsvis lite beløp for oss, men stort for dem. Menighetens virksomhet startet i et leid lokale. Burmeserne vil av flere årsaker ikke ha møter i sine hjem, derfor er et menighetslokale svært viktig i denne sammenhengen.

Pastor Lian bruker mye av tiden sin på husbesøk og oppsøkende virksomhet, ved siden av de pastorale oppgavene han har i menigheten. Han ber om forbønn også for dette. Han sender samtidig sine gode ønsker for det nye året til alle deres venner her i Norge.

Ingen kommentarer: