lørdag, april 20, 2013

Misjonspilot savnet på tokt - fryktes for å ha blitt tatt til fange

Jerry Krause, her sammen med sin kone, Gina, er savnet i Mali og man frykter for at han er tatt til fange.

54 åringen arbeider som pilot for Mission Aviation Fellowship, og har gjort det de siste 22 årene. Flyet han førte, ble savnet for tre uker siden, etter at det ble rammet av en tropisk storm på sin ferd til Mali. Nå leter familien etter svar på hva som kan ha skjedd med Jerry Krause.

Krause la ut på tokt 7 april med sin tomotors Beechcraft 1900C nær øya Sao Tome, hvor han befant seg for å etterfylle drivstoff, på sin vei nonstop fra Mali til Sør-Afrika. Omlag 15.000 km fra øya fløy han inn i en intens tropisk storm, og flytårnet i Sao Tome, mistet all kontakt med flyet. Siden da har ingen hørt fra Jerry Krause, melder nettavisen Christian Post.

Til Associated Press uttaler Januario Barreto, som er flyleder for flyplassen i Sao Tome: 'Vi har ingen formening om hva som kan ha skjedd med ham'.

Flytårnet ble rammet av et kraftig lyn som slo ut kommunikasjonssystemet der rett etter at de mistet all radiokontakt med Jerry Krause.

Holder håpet levende
Familien har ikke gitt opp håpet om å finne Jerry Krause i live. De holder muligheten åpen for at han kan være tatt til fange inne i Mali.

Kona Gina, broren Jeremy, og barna Alyssa, Nathan og Jessica, har satt opp en webside og en Facebook side for om mulig å finne sin savnede ektefelle, bror og far:

http://findjerry.com/

https://www.facebook.com/HelpFindJerry?fref=ts

La oss huske dem i våre forbønner.

Ingen kommentarer: