fredag, april 05, 2013

Nord-Koreas kristne ber om forbønn

Den nord-koreanske krigsretorikken blir grovere og grovere, og i går ble det meldt at Nord-Korea skal ha flyttet det som trolig er en mellomdistanse rakett østkysten. Det er en håndfast provokasjon fra det uberegnelige regimet i Pyongyang.

Nå ber kristne i Nord-Korea verdens kristne om å stå sammen med dem i bønn.

En lokal menighetsleder sier til Åpne Dører at over alt gjøres det klart for krig: 'Hæren, marinen, flyvåpenet, strategiske rakett-tropper, rødegardistene og ungdoms-rødegardistene, er alle i kampberedskap. Det holdes møter over alt, både natt og dag. På disse møtene tar myndighetene avgjørelser  om hva som må gjøres, om krigen bryter ut. Det gjelder også kvinner. Alle må være beredt,' sier denne menighetslederen.

Som en respons på den ytterst vanskelige situasjonen landet befinner seg i, har landets kristne begynt å forberede seg på det som i verste fall skulle skje og krig mellom Nord- og Sør-Korea bryter ut. De samler den maten det er mulig å skaffe seg, og de setter sin lit til Gud. Det er et høyt trosnivå blant nord-koreanske kristne!

'Uansett hvor vanskelig det enn er for oss, vi klager ikke på noe. Gud har gitt oss sine løfter i Bibelen om at de som søker Hans rike, vil få alt de trenger i tillegg. Vær så snill å be for oss,' sier menighetslederen.

I følge Åpne Dører skal det befinne seg et sted mellom 200.000 til 400.000 kristne i Nord-Korea. 60.000 til 80.000 av dem skal befinne seg i arbeidsleire. Det var i Nord-Korea at vekkelsen på den koreanske halvøya i sin tid brøt ut, og Pyongyang ble kalt for Østens-Jerusalem.

La oss følge oppfordringen fra våre trosfeller i landet om å be for dem, og be om fred. Om krigen skulle bryte ut til det føre til store sivile tap.

Ingen kommentarer: