tirsdag, april 02, 2013

Utfordrer kristne kvinner til å nå muslimske kvinner med evangeliet

Joy Loewen utfordrer kristne kvinner til å komme ut av komfortsonen, bryte med menneskefrykten og starte med å invitere muslimske kvinner hjem!

Boken 'Women to women - sharing Jesus with a muslim friend', inspirerte Lynda Hausfield, som er Assemblies of God misjonær, til å organisere initiativ til å nå ut til muslimske kvinner i ulike sammenhenger.

'Say Hello: Serving Muslim Woman' ble startet opp i 2011, og tjener som et redskap for kristne kvinner til å nå muslimske kvinner med evangeliet.

'Mange kristne kvinner er regelmessig i kontakt med muslimske kvinner, men stereotyper og ubegrunnet frykt bedrar oss og fører til at disse kvinnene blir marginaliserte og unådde', sier Lynda Hausfield, og legger til: 'En enkel måte å vise vennskap på, kan være det som er første skritt for en muslimsk kvinne til å finne Jesus'.

Arbeidet Hausfield har startet har ført henne blant annet til Paris, for å støtte et kristent arbeid der for å nå muslimske kvinner i den franske hovedstaden. Der har hun blant annet deltatt i bønnevandringer, besøkt moskeer og arrangert homeparty hvor man presenterer sminke, hårklipp, og annet, som muslimske kvinner er veldig glad i. Samtidig har man vitnet for dem om Jesus.

Kanskje dette er noe også norske kristne kvinner kunne tenke på?

Arbeidet Lynda Hausfield driver har en egen nettside som du finner her:

http://sayhelloinfo.com/

Ingen kommentarer: