fredag, april 12, 2013

Trans World Radio vil nå 60 prosent av verdens befolkning med evangeliet!

Her er fredagens virkelig gode nyhet! Trans World Radio planlegger å nå 60 prosent av jordens befolkning med evangeliet!

Det er lederen for Media and Services, Ralf Stores (bildet), som sier dette til den kristne nettavisen Christian Post.

Den globale mediaorganisasjonen uttaler at de innen to år vil være i stand til å levere kristne radiosendinger til 60 prosent av jordens befolkning på deres mormål! Da tar de ibruk både radio, Internett, og smart-telefonteknologien.

'Forestill deg en kristen web-portal med hundrevis av tjenester med kristent innhold i tekst, audio eller video. Ikke bare har den et kristent innhold, men den formidler det også på verdens hovedspråk,' sier Ralf Stores til Christian Post.

Trans World Radio er for tiden den største mediatjeneste i verden når det kommer til radio. Gjennom sine sendestasjoner plassert på strategiske steder rundt omkring på jordkloden, når de inn i såkalte 'stengte' land som er dominert av religioner som Islam og Hinduisme. Trans World Radio har eksistert i 60 år, og har et potensielt lyttergrunnlag på tre milliarder mennesker!

'Det gir oss et kolossalt ansvar,' sier Ralf Stores, og legger til: 'Vi oversetter, tilrettelegger og kontekstualiserer til 230 språk i 160 land'.

Ved å konsentrere seg om russisk, spansk, mandarin kinesisk og engelsk når de allerede 28 prosent av verdens befolkning.

Her kan du lese mer om Trans World Radio:

http://www.twr.org/

Ta arbeidet med i din forbønn.

Foto: Christian Post

Ingen kommentarer: