lørdag, juli 08, 2017

En million mennesker har besøkt kopien av Noah's ark

I går var det ganske nøyaktig et år siden "Ark Encounter Park" ble innviet. I løpet av dette året har denne moderne utgaven av Noah's ark blitt besøkt av en million mennesker. Parken som ligger i det nordlige Kentucky.

"Det første året har vært helt utrolig," sier Mark Loy, talsmann for "Answers in Genesis", selskapet som har bygget den 510 fot store arken, som ligger noen få kilometer fra en annen stor attraksjon: The Creation Museum (Skapelsesmuseet), som nettopp rundet sitt 10 års jubileum.

Eierne av "Ark Encounter Park" tror at så mange som to millioner vil komme for å se kopien av Noah's Ark neste år, skriver Baptist Press.

Gjennomsnittlig besøker 10.000 mennesker Arken hver dag. Arken har tre dekk med tilsammen 120.000 kvadratmeter. Kopien av Noahs Ark og Skapelsesmuseet gir en fantastisk mulighet til å gjenfortelle Bibelens skapelseshistorie og er et sterkt vitnesbyrd om Guds allmakt.  Ved siden av arken finnes det også en stor zoologisk hage, et fornøyelsessenter og spisesteder. Lederen for "Answers in Genesis" er Ken Ham.

Ingen kommentarer: