søndag, juli 30, 2017

Når nazistene marsjerer i våre gater er det på tide å ta stilling!

En utilslørt hyllest av Adolf Hitler. Et utbredt jødehat, konspirasjonsretorikk, fremmedfrykt, rasisme og hat mot homofile preger den bevegelsen som politiet slapp til midt i Kristiansand sentrum lørdag. Demonstrasjonen var ulovlig, men fikk likevel tillatelse og til og med politibeskyttelse. Fedrelandvennens nettutgave kan fortelle at en person ved navn Ole Tellefsen, som sto midt i Markens gate, og som nektet å flytte seg når nazistene ulovlig marsjerte opp gågaten, ble fjernet ved at politiet satte håndjern på ham og bortvist fra byen! Utrolig. En fredelig mann som viser sitt mot ved en stillferdig markering blir arrestert, mens nazistene får fritt leide!

Det er skremmende å se hvordan Nordisk motstandsbevegelse, med en slik hatretorikk har fått økt oppslutning de senere årene. Fredag stanset politiet en bil som var på vei inn i Norge. I bilen satt medlemmer av denne nazistiske bevegelsen, og politiet beslagla slagvåpen og pepperspray og utviste svenskene. Ifølge politiet var de på vei til Kristiansand.

Går man til bevegelsens nettsider finner man en utilslørt hyllest av Hitler, og stifteren av den rumenske Jerngarden.

Det er grunn til å stå opp mot dette. Ta tydelig stilling. Som kristne, som kirke, må vi nå være veldig tydelig. La oss be for landet vårt. Det er ille når disse kreftene får slippe til i våre gater.

Bildet er hentet fra nettsiden til Nordisk motstandsbevegelse i forbindelse med hyllesten av Hitler.

Ingen kommentarer: