torsdag, juli 06, 2017

Et forunderlig og sterkt vitnesbyrd

Evangelist Christopher Alam forteller en gripende historie på Facebook her om dagen. Jeg kjente en slik glede da jeg leste dette, og takker Gud for Herrens forunderlige veier.

Alam oppholder seg for tiden i Uppsala, og sammen med venner var han en tur nede i byen. Da gikk de forbi en gullsmedforretning. For 38 år siden kjøpte Christopher Alam gifteringen sin her.

De gikk inn i forretningen for å snakke med eieren. Alam hadde ikke møtt ham før, men synes likevel å dra kjensel på ham. Han var fra Iran og hadde kommet til Sverige som flyktning. For 25 år siden hadde han tatt imot Jesus som sin Frelser, og var satt i brann for Jesus. Ganske snart ble han medlem av Livets Ord i Uppsala.

Han sa: Jeg har sett deg før, hva heter du?

"Jeg fortalte hva jeg het. Da sa mannen:"

"Da vet jeg hvem du er. Når jeg mottok Jesus for 25 år siden, så ble jeg invitert hjem til noen. De viste meg en video av et av korstogene dine utenlands. Så sa de til meg: Du vil bli lik den mannen! Det berørte meg og siden har jeg vitnet om Jesus. Forretningen min er også et sted hvor jeg kan vinne menneske for Kristus. I dag har jeg ledet to mennesker til Jesus akkurat her."

"Jeg husker," sier Christopher Alam, "at Reinhard Boonke sa for mange år siden: Når en muslim blir frelst blir han førsteklasses disippel av Jesus. Denne broderen her er et eksempel på det."

Billedtekst: Christopher Alam sammen med den frelste iranske gullsmeden i Uppsala.

Ingen kommentarer: