fredag, mai 14, 2021

Hamas underjordiske terrorstruktur ødelagt i presisjons-operasjon

Amir Tsarfati (bildet), messiansk jøde og en av 'vekterne på muren' i Israel i dag, forteller i en oppdatering i dag, fredag 14.mai, om en utrolig hendelse i forbindelse med terrorangrepene på Israel. Her i min oversettelse:

"En av de mest begivenhetsrike hendelser i historien om Gaza fant sted i natt... Det som skjedde har aldri skjedd før i vår historie når det gjelder krigføringen mot palestinerne, 160 krigsfly fra 12 ulike skadroner tok av fra seks forskjellige flyplasser... for å utføre en operasjon, ikke bare for å slippe bomber... De fulgte noe bemerkelsesverdig ... Vi hadde nemlig i våre hender et kart som viser de underjordiske tunellene Hamas har i Gaza by. Akkurat på samme måte som vi klarte å få tak i de kjernefysiske arkivene i Iran, fikk vi tak i kartene som viser de underjordiske tunellene til Hamas. De israelske krigsflyene kunne da, etter omstendelige undersøkelser, i løpet av 35 minutter, slippe omlag 450 bomber. Flesteparten av dem ble sluppet mellom bygninger, for å ramme tunellene og ødelegge dem. Uten å ramme bygningene rundt dem. Noen bygninger ble rammet. Vi ødela mesteparten av Gazas underjordiske infrastruktur med dusinvis av terrorister som oppholdt seg inne i dem. En utrolig operasjon."

Disse underjordiske tunellene er en viktig del av terrorstrukturen til Hamas i Gaza by, og de er nå i følge Amir Tsarfati blitt fullstendig ødelagt. La oss fortsette å be om at mørkets og ondskapenes krefter avsløres. 

Ingen kommentarer: